Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Venneløs i Kongsberg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Venneløs i Kongsberg

des 31 2015 - 04:00
Hei! Jeg er en jente på 26 som flyttet til Kongsberg for litt under et år siden. Kommer opprinnelig fra en plass utenfor Bergen. Hele dette året så har jeg følt meg ensom og alene. Har følt meg isolert fra omverden og merker at det har tatt mye av min eller så positive gnist. Jeg har ingen venner her, og har oppdaget at det er vanskelig å skaffe seg venner i en ny by når man ikke allerede har et nettverk der. Spesielt når man ikke akkurat er typen til å sprette bort til folk og spørre om de vil være med på kafé eller kino. Jeg håper at jeg finner noen jeg kan gjøre artige ting med. En god venn eller venninne. Håper på å høre fra noen ☺
Avatar

:)

des 31 2015 - 17:34
Kjenner meg godt igjen, Har sendt deg en melding og venneforespørsel:)
Avatar

Hei :)

jan 12 2016 - 17:12
Nå er ikke jeg i din aldersgruppe, men bor i byen :) Skal vi rusle en tur sammen en ettermiddag? Er du student eller jobber du?
Avatar

Hei

feb 10 2016 - 12:41
Jeg bor litt i overkant en time fra Kongsberg.... Flytta hit ifjor. Kjenner ikke så mange bortsett fra typen... Er litt sjenert og mangler jobb for tiden..så kjenner også selvtilliten svikte mer til tider.. MEN likevel så er jeg ikke den som kun klager altså! -Og ilag med andre så er jeg for det meste i ganske så bra humør og blid! Tar nok litt tid bli ordentlig kjent med mg og kommer litt an på kjemien også.. men litt etter litt kommer det seg og hadde vært koselig hatt noen fler finne på litt med inniblandt!

Klem!
Til forsiden