Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

aug 2 2021 - 17:42
Baksiden av medaljen er at du ser hvor overfladisk menneskeheten er. Plutselig blir man kontaktet av folk du har gått på skole med, perifere bekjente, og folk som aldri snakket til meg, og alle skal være venn og kompis. De er ikke interessert i DEG, de er interessert i kjendisen. De vil ha deg med på det og det, og vil bli avbildet sammen med deg. Men det er ikke noen god følelse i det hele tatt. Man tar seg sammen og smiler og virker tilfreds, men inni meg er jeg trist.

Ingen må tro at livet blir enklere av å ha mye penger på bok. Man blir ikke lykkeligere. I skrivende stund sitter jeg på en primitiv hytte, for her føler jeg meg hvertfall litt bra. Er lei av alt det overfladiske. Store hus gjør meg bare tom innvendig. Derfor sitter jeg nå her og prøver å få samlet tankene litt.
Avatar

Re: Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

aug 2 2021 - 19:00
Aldri skjønt de som har lyst og bli rik og berømt. Rik: Ja takk, Kjendis/Berømt: Grøss, nei

Håper du kommer inn i en ny normal snart og at du blir trygg på hvem som er dine ekte venner og vil deg vel.
Ønsker deg alt godt på hytten.
Avatar

hmmmmm

aug 4 2021 - 19:20
menneskeheten
er uavhengig av ståsted
overfladisk
men ja du blir nok
mer interessant
som kjendis
som rik
for i de
overfladiske øyne
er du da
som en gud å regne
Avatar

De store endringer må til hvis du sitter fast i livet, been there done that.

aug 21 2021 - 22:58
Min personlige erfaring man finner ikke roen så lenge man er urolig i sjelen. Man oppnår noe, men har også sittet med en følelse hva nå? Jeg er ikke fornøyd. Denne materialismen og all maset heile tida gjør meg personlig sprø til tider. Det hjelper og gi faen og stikke av iblant. Anbefaler roadtrips til en plass du aldri har vært i. Bare finn på sprell iblant og ikke tenke på hva folk vil tenke om deg. Your Life! Hvis du hater å være kjendis, minimer ditt liv selg de store boligene kjøp deg noe mindre, bli kvitt unødvendige ting. Reis mer, jobb mindre hvis du kan. Evnt finn noe annet du tror du kan jobbeog trives med. Noe som virkelig løftet meg var å jobbe for røde kors 1 år.
Avatar

Re: Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

aug 21 2021 - 23:55
Ulykkelige mennesker blir ikke lykkeligere av penger, og det å ha "alles" øyne på seg og bli konstant evaluert er en belastning enten man trives med det eller ikke.
Det å oppdage at nytteverdien man har i forhold til andre er målt i penger og posisjon kan være et sjokk, men for å si som de riktig gamle - så lenge man har helsa........
Har du god helse og nok penger har du verdens beste utgangspunkt for å gjøre nye valg i livet, eller velge å glede deg over de du allerede har gjort.
Det finnes mennesker for hvem mennesker er viktigst, du må bare finne dem. Det er like vanskelig for fattig som for rik, men du slipper i alle fall fryse og sulte på veien.
Sikkert mager trøst, men du er ikke alene om å være skuffet og desillusjonert.
Avatar

Minimalism

sep 19 2021 - 23:20
Minimalism er svaret:-)
Til forsiden