Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

aug 2 2021 - 17:42
Baksiden av medaljen er at du ser hvor overfladisk menneskeheten er. Plutselig blir man kontaktet av folk du har gått på skole med, perifere bekjente, og folk som aldri snakket til meg, og alle skal være venn og kompis. De er ikke interessert i DEG, de er interessert i kjendisen. De vil ha deg med på det og det, og vil bli avbildet sammen med deg. Men det er ikke noen god følelse i det hele tatt. Man tar seg sammen og smiler og virker tilfreds, men inni meg er jeg trist.

Ingen må tro at livet blir enklere av å ha mye penger på bok. Man blir ikke lykkeligere. I skrivende stund sitter jeg på en primitiv hytte, for her føler jeg meg hvertfall litt bra. Er lei av alt det overfladiske. Store hus gjør meg bare tom innvendig. Derfor sitter jeg nå her og prøver å få samlet tankene litt.
Avatar

Re: Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

aug 2 2021 - 19:00
Aldri skjønt de som har lyst og bli rik og berømt. Rik: Ja takk, Kjendis/Berømt: Grøss, nei

Håper du kommer inn i en ny normal snart og at du blir trygg på hvem som er dine ekte venner og vil deg vel.
Ønsker deg alt godt på hytten.
Avatar

hmmmmm

aug 4 2021 - 19:20
menneskeheten
er uavhengig av ståsted
overfladisk
men ja du blir nok
mer interessant
som kjendis
som rik
for i de
overfladiske øyne
er du da
som en gud å regne
Avatar

De store endringer må til hvis du sitter fast i livet, been there done that.

aug 21 2021 - 22:58
Min personlige erfaring man finner ikke roen så lenge man er urolig i sjelen. Man oppnår noe, men har også sittet med en følelse hva nå? Jeg er ikke fornøyd. Denne materialismen og all maset heile tida gjør meg personlig sprø til tider. Det hjelper og gi faen og stikke av iblant. Anbefaler roadtrips til en plass du aldri har vært i. Bare finn på sprell iblant og ikke tenke på hva folk vil tenke om deg. Your Life! Hvis du hater å være kjendis, minimer ditt liv selg de store boligene kjøp deg noe mindre, bli kvitt unødvendige ting. Reis mer, jobb mindre hvis du kan. Evnt finn noe annet du tror du kan jobbeog trives med. Noe som virkelig løftet meg var å jobbe for røde kors 1 år.
Avatar

Re: Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

aug 21 2021 - 23:55
Ulykkelige mennesker blir ikke lykkeligere av penger, og det å ha "alles" øyne på seg og bli konstant evaluert er en belastning enten man trives med det eller ikke.
Det å oppdage at nytteverdien man har i forhold til andre er målt i penger og posisjon kan være et sjokk, men for å si som de riktig gamle - så lenge man har helsa........
Har du god helse og nok penger har du verdens beste utgangspunkt for å gjøre nye valg i livet, eller velge å glede deg over de du allerede har gjort.
Det finnes mennesker for hvem mennesker er viktigst, du må bare finne dem. Det er like vanskelig for fattig som for rik, men du slipper i alle fall fryse og sulte på veien.
Sikkert mager trøst, men du er ikke alene om å være skuffet og desillusjonert.
Avatar

Minimalism

sep 19 2021 - 23:20
Minimalism er svaret:-)
Avatar

Re: Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

jan 5 2022 - 21:26
Så trist at du har det slik..
det er nok mye som er lettere med penger, ble tvunget til uføre selv.
Samtidig er det ikke der skoen trykker hos de fleste, tilhørighet er vanskelig.
Kan det være at noen i samme yrke som deg kanskje er mer kompatible som venner nå som du har kommet dit du er ?
Avatar

Hei

jan 5 2022 - 22:00
Du kan være så stolt av deg selv..å ha forsatt beina godt plantet på bakken. Det er kjent faktum at små øyeblikk i hverdagen gir oftere små drypp av lykke en store opplevelser og kjendis status en stund og etterpå tomheten..Det er klokt av deg å trekke deg tilbake og samle deg,finne deg selv igjen..En,to gode venner er mer en nok….Tenk at du har klart alt dette på egen hånd..og selv i vansklige tider har du funnet en vei ..Du har litt bedre ekonomisk nå..og du kan med ekonomien du har..og bytte retning hvis det føles for mye..Å trekke seg sakte og sikkert fra rampelyset,begynne på en yrkesutdanning eller vanlig jobb..Du trenger tid å finne deg selv .?De som har mobbet deg..de hadde selv egne problemer..ingen mobbere har det godt inn i seg..Noen har blitt voksne,mer modne og skjønner mer nå?Ikke bær med deg den energien fra fortiden..prøv det ihvertfall og sectilbake med lærdom og en vis tilgivelse..for din egen del..Du har likevel vist din styrke til de som utestengde deg ..Det er de som eier problemet og skammen..ikke du..Du har seirer med din styrke og alt smerten har du brukt kreativt ..Bruk nå kreftene å bygge deg på ny plan..kanskje utdanne deg som coach og hjelpe mobbeoffer?Stay strong in your believe and one good friend is enough!:)
Avatar

Re: Være kjent og rik, og baksiden av medaljen

mars 23 2022 - 23:08
Det vil alltid være vanskeligere å ikke ha pengene, enn å ha dem. Kanskje man ikke blir direkte lykkeligere av penger, men du slipper en del bekymringer.
Til forsiden