Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tror ikke livet er noe for meg :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tror ikke livet er noe for meg :(

okt 23 2022 - 22:56
Tenker ofte. Er livet egentlig noe for alle. Kan alle få et bra liv å ville leve. Vi valgte ikke bli født. Folk gir råd om hva som kan hjelpe. Si fine ting om seg selv osv å sier ting som om alle kan få det bra, en kan gjør noe me det. Å klare elske seg selv osv. Den ser ikke jeg. Føler liksom ikke livet mitt er noe værdt å leve. At det ikke finnes glede for meg. At jeg skulle ikke værdt født. Å værden er et fel sted. Skjer så mye fælt å jeg liker ikke den jeg er. Vil bare ikke ha det sånn her :(
Avatar

Hei

nov 6 2022 - 23:31
Det er et vanskelig spørsmål du stiller for livet kan være så mye. For mange er livet tøft og krevende. Det kan være vanskelig å finne sin plass og finne lykken. Men jeg velger å tro at alle kan finne en form av glede i livet. Men det krever styre og refleksjon. Jeg tror at om du kan finne ut hva som gir deg og ditt liv det «påfyllet»man trenger så vil du også få en mening og glede med livet.

Ingen får velge å bli født, men man kan velge å gjøre det beste ut av livet. Kanskje du trenger å komme litt ut av boksen og oppleve noe nytt?

Om du vil så kan jeg tilby deg mitt vennskap om du trenger noen å reflektere litt med og ha noen gode samtaler med. Veldig mye godt kan blomstre ut av en god samtale :)

Send meg en melding om du vil, håper uansett at du finner noe som gir livet litt glede, for du er ett flott menneske og fortjener å ha det bra :)
Avatar

Re: Tror ikke livet er noe for meg :(

nov 11 2022 - 21:30
Heia, ta gjerne kontakt for å prate.
Til forsiden