Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trist, lei og ensom!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trist, lei og ensom!

des 20 2009 - 19:38
Jepp, slik føler jeg meg. 31år, ukyssa, deppa, angst og usikker. Jeg mista nettopp min faste stilling. Rett før jul. Blir en flott tid. Har en liten ekstrajobb dog.
Jeg er forbanna på livet og alt som går meg i mot. Jeg mislykkes med alt føler jeg; damer, utdannelse, jobb, spillavhengihet.
Hva er poenget med å leve i ensomhet hele livet ? Jeg mister jo de jeg er glad i etterhvert; foreldrene mine, katten min......
Det må være bedre å gå på trygd, slippe nedturer ang. jobb, utdannelse, damer osv. Livet er hardt og brutalt, jeg takler det tydeligvis ikke.
Bitter på angsten og depresjonene. Bitter på at jeg aldri fikk lov til å kysse ei jente. Har noen kompiser heldigvis, men de får/har jo dame. Da sitter jeg her, alene.
Har ikke baller nok til å gjøre det slutt, men tanker som "hva er poenge med å leve et ensomt liv" er tilstede fra tid til annen....
Avatar

Re: Trist, lei og ensom!

des 29 2009 - 01:08
Du er ikke alene.
Avatar

Re: Trist, lei og ensom!

jan 11 2010 - 20:42
hva var det for noe trøst at han ikke er alene. prøv å løs problemen hans isteden for å se at han er ikke alene. betyr det at han skal ikke endre situasjonen sin fordi mange andre har det som han?
Til forsiden