Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tinder gull og tristhetsfølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 14 2021 - 23:52
Jeg betalte nesten for Tinder Gull ista men trakk meg. Jeg blir så trist over at jeg ikke tørr å leve. Ofte så føles det som at jeg ikke er så langt unna at ting skal gå rett veien, men det er som om det er en tynn hinne mellom meg og ett bra liv som stanser meg og som jeg ikke klarer å skjære igjennom.
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 15 2021 - 00:02
Erklærte du ikke nylig at du ikke trenger sex, eller er det jeg som husker feil?
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 15 2021 - 00:23
Hehe jo jeg gjorde det, jeg trodde jeg ikke trengte det da jeg skrev det innlegget, det føltes sånn, men så kommer kroppen og sier ifra at jo dette trenger jeg allikevel. Jeg syns dette er helt jævlig, hvorfor kan ikke naturen bare la meg være i fred? :-p
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 15 2021 - 00:54
Nesten er ikke nok, men det er ikke ulovlig å prøve en gang til - eller en gang til.

Du har kommet nærmere å tørre enn du har gjort før hvis jeg skjønner deg riktig.

Da kan du klappe deg på skuldra for det, ikke «straffe» deg med hva du ikke fikk til akkurat nå.
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 15 2021 - 01:10
Takk Landing1 :-) Det er sant. Det er en bedre måte å se det på! :-)
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 15 2021 - 02:34
Kanskje du egentlig lider av en kronisk kjedsomhet? Fordi når hjernen ikke blir møtt med den tilfredstillelsen den ønsker, og da er det lettere å bare forstå det som en enkel forklaring, enkel å forstå for andre, enkelere for deg å forholde deg til noe som kan ytres med ord. Du trenger sex, men det var kanskje ikke det du ville. Du er kanskje ikke usikker på deg selv, eller nødvendigvis egentlig mener du ikke er noe glansbilde, men at sannheten er at en rask tiltrekning, som blikk etter flotte jenter, eller et savn som kan pakkes rundt et behov av en seksuell tilfredsstillelse, er ikke noe som kan holde fast i interessen din. Kanskje du er avhengig av denne friheten og kontrollen du har rundt det. Kanskje er det slik at du trives best underholdningsvis på egenhånd, og det å føle på det å måtte sitte ubekvem med et menneske som kanskje du hadde følt et slags ansvar for å underholde.
Kanskje du er ensom når du har stagnert på samme sted forbi din utholdenhet?
Kanskje du føler det er vanskelig og urettferdig i livet, og å leve det, for du vil alltid føle det er en plikt å føle på eie en dårlig samvittighet du ikke ønsker å ha. *Nynne* "Kanskje du.....behøve noen som trenger deg" :)


Beklager, jeg mener ikke noe spesielt med det jeg skrev, jeg svarte mer som en undrende over hvor like, dog så ulike vi mennesker er
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 15 2021 - 15:47
Takk for svar Dr.Trinela! Det kan være noe i det du skriver absolutt! Jeg merker jo når jeg har noe som opptar meg for eksempel så er behovet for intimitet og nærhet mindre. Jeg har stagnert i livet, tror jeg at jeg trygt kan si, og jeg er helt klart understimulert på flere områder, kanskje det er derfor jeg føler så sterkt på dette akkurat nå! Interresant det du skrev i hvert fall! :-) Ja sant.
Avatar

Taper på Tinder

juni 16 2021 - 23:46
Jeg har ingenting på Tinder å gjøre, jeg ser bare vellykkede mennesker der, som har utdanning eller jobb, velfungerende og ressurssterke mennesker, jeg er ikke en av dem, jeg er bare en taper med en alvorlig sykdom som ødela livet mitt. Jeg kastet nettopp bort 345 kroner på en måned med Tinder Gull, jeg begynner å bli lei av dette smertehelvete også kalt livet. Kanskje jeg skal begynne å tenke på å takke for meg snart.
Avatar

Ja vi mennesker er både like og ulike på samme tid!

juni 17 2021 - 07:59
Jeg strever også med å gjøre, handle riktig slik at jeg får det livet jeg vil ha. Men er på en måte redd for det så ds flykter jeg istedenfor. Så der har jeg en indre konflikt jeg vil klare å håndtere. Jeg har også veldig dårlig selvtillit, men øver meg på å snakke godt til meg selv likevel! Føler du er litt nede nå så ta gjerne kontakt her om du vil prate.
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 17 2021 - 15:06
Sant, godt beskrevet, er slik jeg føler det!
Avatar

Re: Ja vi mennesker er både like og ulike på samme tid!

juni 17 2021 - 15:17
Skjønner hva du mener Usikker01, det var leit å høre. Bra du øver deg på det! Jeg burde gjøre det samme. Kan hende jeg tar kontakt, takk for det Usikker01!
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 17 2021 - 15:27
Det er sant, stubborn. Jeg får gjøre det, jeg lar ofte frykten fare avsted med meg.
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 17 2021 - 16:46
Det er ikke sikkert de er noe mer vellykket enn deg, men de fleste forsøker nok å fremstå vellykket.
Du tenker vellykket om dem - og kanskje en mix av at du tenker så dårlig om deg selv gjør det håpløst og umulig.

High-five for at du gikk et steg lenger enn da du trakk deg fra registreringa! :-)

Har du betalt for en måned, så har du vel tilgang en måned?
Bruk den godt når du først har den. :-)

Så forresten en artikkel nettopp om det med at flere søker etter partnere som er en god del yngre enn dem selv - både menn og kvinner. Skummet bare deler av artikkelen og finner den ikke igjen, men et par tanker rundt det:

1. Da blir det vanskelig å finne hverandre.
2. Da er det nok kort vei til følelsen av å ha gått ut på dato.
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 17 2021 - 16:55
Ja :-) Takk for oppløftende ord alle sammen! :-) Jeg tror det er måten å gjøre det på! B-)
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 17 2021 - 17:01
Til Landing1 :-) Ja du har rett i det, at det er en mix av de to tingene der! Ja har tilgang til en måned. Det er nå i det minste noe å rette fokuset vekk fra all grublinga på! Ja det er nok sikkert noe i det.

Avatar

Savner å høre stemmen hennes

juni 19 2021 - 23:22
Har bladd meg gjennom masse damer på Tinder, men jeg vil egentlig bare ha hun jeg forelsket meg i når jeg var innlagt! :-(

En annen ting er at damene på Tinder er eventyrlystne og aktive, hopper fallskjerm, dykker, rafter, klatrer, drar på toppturer og mye mer, jeg innser med dette at jeg ikke har noe på Tinder å gjøre med så mange problemer som jeg har i livet, med så mye angst som jeg har for å leve livet, så lite ressurssterk som jeg er, hvorfor i all verden skulle de ønske å dele livet sitt med meg?
Avatar

Re: Tinder gull og tristhetsfølelse

juni 19 2021 - 23:54
Ja, sant. En annen ting er at jeg er veldig forvirret i forhold til hva det er jeg ser etter og hva det er jeg liker! Kanskje Tinder var helt feil app for meg, kanskje jeg må finne meg en datingapp for metalheads istedet eller noe! :-p Jeg er kanskje litt sær av meg jeg vet ikke. Hvor mange av damene på Tinder er det som digger deathmetal-bandet Gorguts for eksempel? :-p Ja skal prøve å huske på det! :-)
Avatar

Carcass B-)

juni 20 2021 - 01:39
Hehe nei sant! :-p Tidlig Carcass har jeg ikke hørt, men jeg syns Heartwork og Swansong er to bra album! B-) Så du er litt metal-head du også? :-)
Avatar

En bra ventil! B-)

juni 20 2021 - 23:50
Ja metal er en bra ventil B-) Jeg hadde nok ikke overlevd uten tror jeg. Lyttet nettopp til Entombed nå, albumet Left hand path! Superfett! B-)
Til forsiden