Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Til alle som ikke vil være ensom lengre eller skape et fint vennskap!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Til alle som ikke vil være ensom lengre eller skape et fint vennskap!

mai 9 2018 - 14:32
Til alle som ikke vil være ensom lengre eller skape et fint vennskap! Har alltid hatt problemer med å få meg venner grunnet hvor jeg bor. Jeg har alltid prøvd og være så hyggelig som mulig, holde samtaler igang og prøve å skape et godt vennskap. Men selv til denne dagen blir jeg fortsatt ignorert og ingen spør meg om å finne på noe.

Det er greit, jeg har godtatt det og må nok bare leve med det. Men! Jeg ber deg, ta kontakt og send en mld! Jeg biter ikke og stikker ikke av fra samtalen.


Litt om meg selv. Jeg er en hyggelig gutt fra Østfold på 18 år som letter etter folk jeg kan bli kjent med over nett eller møtes for en kaffe kopp. Jeg liker å trene, spille og er åpen for det meste av aktiviteter. Er veldig utadvent og håper at de som er eldre ikke ser på alder som et problem!

Ta kontakt så ser vi om vi finner tonene! :)
Til forsiden