Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Takk Tardetsomanhardet :-)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Takk Tardetsomanhardet :-)

mars 27 2021 - 10:14
Jeg var en smule frustrert i går når jeg skrev det innlegget jeg skrev om voksenfilm, som du sikkert forsto. Jeg syns det til tider er svært vanskelig å ha disse driftene og behovene som jeg har, og jeg syns det er veldig vanskelig å prate om dette! Men jeg vil takke deg for at du svarte! :-) Hender jeg går litt overboard eller hva det nå heter når jeg skriver. Jeg slettet innlegget jeg. Håper du leser dette.
Avatar

Re: Takk Tardetsomanhardet :-)

mars 27 2021 - 23:05
Til Tardetsomanhardet: :-) Ja sant! Dette er ikke så enkelt å snakke om, med mindre man drar til sexolog da, jeg tørr ikke snakke om dette temaet, om mine drifter og behov med terapeuten min en gang jeg! :-p

Til Tristtrist: Tusen takk for klem! :-) Klem tilbake! B-)

Til dere begge: Håper dere har det bra i kveld! B-)
Avatar

Re: Takk Tardetsomanhardet :-)

mars 29 2021 - 00:35
Jeg husker ikke helt hva vi snakket om dessverre, høres kanskje litt rart ut men, jeg burde ha gjort notater når jeg var der. Men jeg tror ikke vi snakket så mye om skam i grunn, vi burde vell gjort det, vi snakket litt mer generelt om seksualitet. Synd jeg husker så dårlig for da kunne jeg har svart deg bedre! Må vell bestille meg en ny time etter koronaen er ferdig nå sikkert, og ta med notatblokka den her gangen! :-) Vi snakket litt om dette med å komme i kontakt med kvinner og litt om sykdommen min, det er det jeg kommer på.

Fint det! :-)
Avatar

Re: Takk Tardetsomanhardet :-)

mars 29 2021 - 09:16
Ja, det må noen timer til, det tror jeg også. Jeg har jo ikke utgift til bil for eksempel, så jeg ser slik på det, pluss dette har jo med helsa å gjøre, og jeg har jo i grunn råd til det, men kan godt skjønne de som ikke føler at de har råd til det, det er jo ikke akkurat så billig. :-(
Avatar

Re: Takk Tardetsomanhardet :-)

mars 29 2021 - 22:31
Jeg tørr rett og slett ikke å leve livet mitt, jeg er for redd, frykten er for stor. Ikke vet jeg hva sexologen skal si for noe nytt til meg heller hvis jeg bestiller meg en ny time! Det hele koker uansett ned til at man må tørre å begi seg ut på dating-markedet, men jeg tørr ikke, jeg har for mye redsel i meg, for mye frykt. Hvordan griper jeg an dette? Det er jo bare en måte å få bukt med frykten på (tror jeg) og det er å gjøre det man er redd for! Men det er jo det jeg er for redd til å gjøre! :-( Jeg føler meg så håpløs her jeg sitter, nok en ensom kveld.
Avatar

Re: Takk Tardetsomanhardet :-)

mars 30 2021 - 20:01
Mulig! Jeg får prøve! :-) Jeg får lese den tråden du nevnte om selvtillit. B-)
Til forsiden