Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stort tomrom i kroppen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stort tomrom i kroppen

juni 11 2021 - 23:23
For en stund siden døde katten min og jeg har aldri følt på en slik ensomhet som jeg gjør nå, det gjør fysisk vondt i hele kroppen hver dag..føles ut som om jeg aldri kommer meg over denne intense smerten. Føler ikke jeg kan prate med noen andre om dette, fordi det høres kanskje helt sykt ut at en katt har såpass stor innvirkning på meg..
Avatar

Hei

juni 11 2021 - 23:56
Alt levende eller ikke levende så lenge du har levd med / delte live med kan ha stor påvirkning på deg!!! Det er helt naturlig å føle slik som du føler nå. Spesielt når du pleide å se katten/ hunden eller hva som helst hver dag og opplevde mye med.
Å oppleve sorg er en naturlig del av livet. Og du bør huske at sorg kan ramme alle i løpet av livet som kan utløses av tap!!
Jeg håper du klarer å snakke om dette med noen du føler nær eller kan dele ting med for det hjelper mye.
Jeg er ganske sikker du kommer til å klare deg selv snart bare å ha litt tålmodighet og å være åpen til å snakke om det.
Ha en fin helg og masse lykke til.
Avatar

Re: Stort tomrom i kroppen

juni 12 2021 - 11:11
Takk for at du leste og ga meg tilbakemelding. Jeg har pratet med noen av de nærmeste om denne sorgen og det ble mottatt på en god måte..men har så mye mer å fortelle om det og føler de ikke har noen interesse av å prate mer om det fordi det finnes «større» ting i livet å prate om, derfor dropper jeg å prate om det.
Avatar

Hei

juni 14 2021 - 01:00
Bare hyggelig og det er fint å vite at du klarte å snakke om det med noen. Husk det skal alltid finnes noe større, andre, varierende ting i livet hvor andre synes det kan være mer relevant å snakke om!!
Dette som gjør livet spennende!! Og på en annen måte viser hvor unik du er blant annet de andre :))
Du kan godt snakke med meg om hva du vil / føler /fortelle hvis du har lyst :)
Det er noe fint som jeg har lest å tenkte å dele her :
Natt natt er veldig overraskende!! De sier det er rolig men likevel finnes mange skrikende / gråtende hjerter i den.
Ha en fin ny uke og Mvh
Avatar

Re: Stort tomrom i kroppen

juni 14 2021 - 17:25
Hei,

Jeg sliter med akkurat det samme. Måtte avlive katten min brått for et halvt års tid siden og er inne i en av de tøffeste periodene i livet mitt nå. Sorgen og savnet etter kattepus kommer aldri til å forsvinne. Hadde gjort alt for å få hun tilbake. Hadde pus i 13 og et halvt år, husker ikke hvordan livet uten pus har vært. Føler alle andre rundt meg har tatt så lett på det og ikke har skjønt hvor mye det faktisk har påvirket meg. Så jeg sliter å snakke med andre om hvor tøft det egentlig er og har vært.. Det er liksom "bare" en katt for mange og det kan IKKE sammenlignes med å ha hund? Det er like provoserende hveer gang noen sier det
Avatar

Re: Stort tomrom i kroppen

juni 14 2021 - 21:40
Så fint at du viser forståelse, det er koselig med fine ord seawave77 :)

Magseis00: det er fryktelig tungt å miste ett dyr uansett hvilket dyr det er..blir også provosert av de som «dysser» ned sorgen til de som har mistet noe annet enn en hund feks. Skjønner også godt at du sørger når du har hadd katten så lenge! Hvorfor måtte den avlives? Var den syk?

Katten min døde 1 uke før hun ble 3år, så alt skjedde så brått..det startet med at hun var savnet, jeg hadde en magefølelse på at noe hadde skjedd med hun ettersom at hun var veldig lydig og kun ute maks 2-3timer. Jeg meldte hun savnet samme dag på mange nettsider og 2 dager etter jeg hadde gjort det vart det noen som ringte og fortalte at hun hadde blitt påkjørt i nabolaget samme dag som hun forsvant..
Den tanken jeg sitter igjen med nå er: enn om jeg ikke hadde sluppet hun ut den morgenen..skikkelig vond følelse.
Til forsiden