Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Støttegrupper i Oslo / Alkoholisme rus og selvskading

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Støttegrupper i Oslo / Alkoholisme rus og selvskading

sep 4 2021 - 01:47
Vært mye innom den siden her siden jeg var ung, aldri egentlig hatt noen særlig å snakke med men mye bra innspill! Sliter veldig mye med meg selv, er diagnosert med OCD og tourettes, en rekke andre ting også som depresjon og mindre lidelser som gjør at hverdagen min oppleves veldig annerledes enn de fleste.

Nå i år tok jeg min første overdose, egentlig en veldig god opplevelse hvor jeg innså hvor alene man egentlig er i livet, og uten familie hvor få som bryr seg om deg.
Jeg har ingen familie i alder av 21, har en far som er alkoholiker hvor jeg har veldig lyst å bli kjent med andre med lignende situasjon.. Ikke flink til å takle det selv.

Sitter veldig mye igjen etter helga, og hverdagen forsåvidt og vurderer å ta overdose på ny, veldig lite fremgang i livet mitt og jeg detter alltid tilbake på samme sted.
Har hatt lyst å gå innom kirka, vet ikke helt åssen det er.

Noen som har noen erfaring med støttegrupper, kirka, Kirkens SOS eller noe lignende?
Til forsiden