Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spørsmål

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spørsmål

mars 11 2019 - 00:55
Hva gjør du for å føle deg bedre når du føler deg ensom? Kan du nevne minst tre ting?
Avatar

Re: Spørsmål

mars 11 2019 - 02:06
Mediterer. Snakker med venner eller møter dem. Drar på konsert eller kino. Tegner eller maler. Hører på.musikk, ser en serie eller film, lager noe godt å spise, rydder og tenner lys, leser lekser. Går en tur, trener(skjer sjelden). Leser artikler på forskning og psykologisk.no unngår nyheter. Skriver litt her inne. Tar et glass vin... tja, mer enn tre ting, men det var da noe.
Avatar

Re: Spørsmål

mars 11 2019 - 02:23
Lese/lydbøker/tegneserie, film/serier, spill, gå ut å ta en kaffe, telefon/skype til familie/venner. Kunnskap får meg til å føle meg bedre ved bøker, latter av ulike ting jeg ser på eller snakker med andre, spill så glemmer man litt «her og nå», latte turer ut som en unnskyldning så jeg får rørt litt på meg.
Shopping av ulike ting kan vel også gjøre at jeg føler meg bedre, men kommer an på hva det er.
Taco til en god film.
Satse på komme meg ut på tur/trene kan komme på listen etterhvert også.

Edit; besøk eller besøke andre hvis man kan koble inn sosialt også, tenkte mer at man var alene først, så da kan jo ting som kino eller ut å spise noe i selskap med noen være koselig.
Avatar

Re: Spørsmål

mars 11 2019 - 04:48
Hm, det går mye i netflix, musikk, instagram, og litt datapill/mobilspill. Jeg har mest digital kontakt med folk for tiden, siden jeg isolerer meg en del, men det hjelper å ha noen å skrive med herfra, pluss noen fra en venneapp som heter Gofriendly.
Avatar

Re: Spørsmål

mars 11 2019 - 17:40
Ensomheten er vanskelig å bearbeide. Jeg har noen metoder som fungerer. Jeg er priviligert i å ha en jobb som jeg elsker og som jeg er flink til. Det er en ensom jobb noe som ikke er bra for ensomheten, men det er en av de grunnene til at jeg liker den og er flink på det området. Så jeg jobber mye. Veldig mye. Ofte mere enn jeg har lov til. Demonene biter mindre når jeg er på jobb. Ellers så er jeg sammen med hunden min. Går turer, leker, steller. Bare er sammen med den. Ellers har jeg ikke så mange ting å gjøre.

Beklager, bare to ting.
Til forsiden