Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosiale medier

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosiale medier

sep 8 2021 - 00:12
Hei. Bare lurer på om det er flere som syntes det er kjipt med f.eks snapscore, og bestevenner på snapchat, og sånne ting? At folk skal legge merke til hvor lite venner du har liksom. Det er noe jeg bekymrer meg skikkelig mye over! Også at det er så vanlig at folk viser kamerarullen sin, eller vil se dine bilder og hva du gjør på mobilen osv. Jeg blir så engstelig av det. Og det gjør det enda vanskeligere når jeg skal bli kjent med folk, for jeg føler hele tiden at jeg må prøve å skjule sånne ting. Og at jeg må finne på ting, sånn at folk tror at jeg også har nære venner.. Føler meg veldig alene om det.
Avatar

Re: Sosiale medier

sep 8 2021 - 15:46
Det er ingen som tvinger deg til å være på sosiale medier. Bare logg av og forbli avlogget, ekte venner vil respektere det valget og holde kontakten med deg uansett.
Avatar

Tusen takk for svar!

sep 8 2021 - 23:48
Tusen takk for svar! Vet ikke helt om jeg klarer å slutte helt med sosiale medier, for det er noen apper som bare gjør det mye lettere å holde kontakten med folk, selv om de kanskje ikke er så bra for meg på andre områder. Har ingen venner i byen jeg bor i nå, så det er veldig viktig for meg at jeg klarer å opprettholde kontakten med de vennene jeg har. Men en liten pause kunne kanskje ha vært lurt. Fram til psyken blir litt bedre i hvert fall.
Avatar

Wordfeud

sep 9 2021 - 21:06
Hei, har du prøvd Wordfeud? Der man kan spille mot vilkårlige? Der kan man også komme i kontakt med hyggelige folk :)

Verdt et forsøk om du savner annen form og innhold i sosialt samspill.
Avatar

Re: Sosiale medier

sep 26 2021 - 17:41
Jeg bryr meg ikke om det , jeg. Har ingen generelt sett venner på snap. Følger bare offentlige brukere og noen få kommet over nett, men aldri snakket personlig med dem.
Til forsiden