Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sommeren suger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sommeren suger

juli 26 2019 - 13:57
Hei, jeg er en jente på 20 år. Har ikke et drøss av venner som vil være med på syden turer eller fjellturer. Dette er ekstremt vanskelig, for det er jo nå jeg skal leve livet (er det ikke?). Ser på instagram at jenter jeg gikk i klasse med for 4 år siden fremdeles reiser sammen til syden og koser seg med pils i sommervarmen. Mens jeg sitter her inne i leiligheten min uten at noen tar kontakt eller ønsker å ha meg med å drikke pils eller ut for den saks skyld. Føler bare livet stagnerer, det er liksom aldri noe nytt som skjer.

Fikk påvist ADHD diagnosen i fjor høst, som egentlig gjør det mye vanskligere å få venner med tanke på at jeg er veldig introvert og trives best alene. Men hvor lenge skal jeg greie å bare sitte her uten at noen egentlig tenker om jeg har det fint?

Trenger egentlig bare noen som eventuelt kunne tenkt seg å snakke eller møttes for en kaffe i ny og ne.

mvh Jente 20 som bor i Rogaland
Avatar

Re: Sommeren suger

juli 26 2019 - 18:11
Hei

Først av alt. Leve livet er et veldig bredt begrep. Og for sent å skaffe seg livet du vil ha er når noen skrur igjen kista di. Og bildene på facebook er glansbilder. Men jeg forstår jeg. De jeg gikk på skole med har familie. Morro å se alt man mangler

Man kan leve helt fint alene. Om det er det du vil. Om det gir deg lykke.
Avatar

RE: Sommeren suger

juli 31 2019 - 21:56
Hei, jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver, jeg har heller ingen å reise til syden med eller gå ut en tur med i det hele tatt, har 1 venn jeg er med når det passer henne. men det er jo ikke sånn det skal være.
Kjenner på den ensomheten nå om sommeren som du skriver, hadde jo vært kjekt å kunne poste et bilde på instagram eller facebook at du er ute med venner og koser deg. Bare vit at du er aldri alene!!
Du kan gjerne legge meg til som venn! :)

Mvh
Jente på 22 år
Avatar

Hei

aug 2 2019 - 23:35
Jeg kjenner meg mye igjen i det du sier og har det sånn som deg på sommeren.

Jeg vil anbefale deg å sjekke ut arrangement via DNT.
Evt folkehøgskole, det gikk jeg på og angrer ikke et sekund! Dro helt alene, kjempeskumnelt. Men alle andre på skolen var i samme båt og fikk venner fort. Lærte veldig mye om meg selv det året og synes det er lettere å være utadvent nå enn før.

Jente 26
Til forsiden