Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sommeren er her

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sommeren er her

april 28 2019 - 17:30
Tyngre å være ensom i den lyse årstid for da er det så mye man kan finne på..Opplevelser må deles blir ikke det samme alene. Ingen kamerat ingen kjærest ingen ferie ingen familie selskap. Ingenting å se fram til blir mest å slå i hel tiden. Sånn er livet
Avatar

Sommer

mai 1 2019 - 10:09
Hei. Dette høres utrolig stusselig ut. Er det ikke noe du kan gjøre for å få kontakt med andre som for eksempel turer med DNT eller lignende?
Avatar

Hei

mai 2 2019 - 00:01
Jeg skjønner du er ensom og alt er meningsløst men det fins ting du også kan gjøre selv.det fins tilbud i kommunen med psykiatriske dagsentre det finnes støttekontakter det fins steder du kan oppsøke for å faktisk få det bedre selv.
Avatar

Lys i tunnelen

mai 12 2019 - 19:53
Litt bedring i det siste. Har vært i stort familie selskap med helga, veldig hyggelig. Så har eg fått meg jobb på vernet bedrift, veldig positivt.
Avatar

Hei

mai 13 2019 - 21:08
Det var gode nyheter.så bra.ble glad på dine vegne.
Avatar

Re: Sommeren ...

mai 14 2019 - 18:04
Godt å lese!
Avatar

:)

mai 14 2019 - 21:12
Føler litt med deg der! I sommer er jeg kanskje alene. Har søkt nass ferie men aner ikke helt hva jeg skal gjøre. Vist jeg er heldig så dater eller for finner noen nye sommer. Må prøve å tenke på det positive som kan skje :D
Til forsiden