Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sommer & Ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sommer & Ensomhet

april 3 2021 - 18:31
Snart er det sommer og jeg gruer meg litt. Gruer meg til ensomme sommernetter, er redd for at jeg skal føle meg ensom og trist. Gruer meg til å våkne av at naboene har seg, noe som garantert kommer til å skje. Men kanskje gruer jeg meg unødvendig, kanskje kan sommeren bli fin? Kanskje har det med hvilken innstilling jeg har? Jeg vet ikke, men noe sier meg at jeg kommer til å være ensom i sommer også.
Avatar

Jeg gruer meg også til sommer.

april 3 2021 - 20:37
(Tror jeg har litt autistiske trekk av og til)
Jeg liker forutsigbarhet , og daglige rutiner.

Selv om jeg har alt ( på utsiden) mann og barn og stasjonsvogn .
Er det ikke dermed sagt at jeg ikke er ensom. For ensom er en tilstand. Om man er alene eller har en person å dele livet med.

Tror folk må slutte å ha sånne forventninger om at alt skal være så himla gøy og kjekt hele tida. For sånn er det ikke.

Hvis du tenker at sommeren kommer til å bli drid "som vi sier i Stvg , så blir den det .

Jeg oppfordrer deg til å gjøre noe du vanligvis ikke gjør om sommer. Pleier du ikke å campe? Prøv det. Campingplasser er perfekt sosial plass å skravle med Gud og hvermann.
Ta med musikken din og deg Selv og inviter naboen på en øl. Ikke ha som mål å kapre drømmedama , men v nye bekjentskaper så er det ofte sånn man ofte møter nye hunkjønn også.

Avatar

Hei musicman

april 3 2021 - 20:53
Skjønner deg godt.Alle menneskene som virker så happy i godt humør.Soler seg og nyter livet.Skjønner deg godt at du tenker slik.Best å være ute om netter el sove bort sola skal jeg.
Avatar

Hei

april 3 2021 - 21:01
Jeg var veldig ensom I fjor sommer. Da begynte jeg i turgruppe. Det er røde kors som har et slik tilbud her hvor jeg bor. Kan det være noe for deg?
Avatar

Ordtak

april 3 2021 - 21:09
..å forvente forandring uten å gå ut døra, er som å vente På en ferje på en flyplass. ( eller noe sånt );)

Men røde kors var lurt , eller annet frivillig arbeid.
Noe nytt du ikke har gjort før , for å bryte mønsteret.
Avatar

Musicman

april 3 2021 - 22:45
Hvis du hører på Lillebau sitt forslag og sjekker om de har det hos dere turgruppe og blander med i verste fall med mitt forslag da har du faktisk overlevd sommeren.
Avatar

Takk for svar alle sammen! B-)

april 3 2021 - 23:50
Ja hvis man tenker at noe blir dritt så er det stor sannsynlighet for at det blir det også! Det tror jeg også, troll i ord-kinda thing. Det er sant. Takk for tips dere! :-) Ja turgruppe eller frivillig arbeid kunne vært noe. Vi får se hva jeg finner på for noe lurt. B-) Ja man må ut av døra ja, skal det skje en forandring, det er helt sant.

Avatar

Thumbs up musicman

april 3 2021 - 23:54
Har trua på deg.
Du har humor , selvironi og en letthet inni deg som vil ut.

Gå ut døra du B-)
Avatar

Takk! ^^

april 3 2021 - 23:59
Du er snill som sier det! B-) Jeg trengte å høre det! B-)
Avatar

Ensomhet!

april 5 2021 - 19:51
Hei musicman!
Må først bare si hvor modig du er som ciser sårbsrhet og sårhet i forhold til ensomhet. Det er utrolig vondt og jeg vet mye om
Så ble jeg litt innspirert av noen som sa frivillig arbeid her. Er du sosial og glad i å hjelpe andre anbefaler jeh hjelpekorpset. Der er det fare for å møte folk som er ute ette nye bekjentskaper av ulike grunner.

Om du liker å være ute i naturen så er disse fellesturene fanrastisk. Spesielt hvis du bare nyter det som det er. Musikk/gitar på tur er bsre helt himmelsk. Rumdt leirbålet

Så er det bare å begynne å øve seg på å ikke sammenlikne. Sammenlikne og den indre kritiker er utrolig destruktivt.
Heia deg!
Til forsiden