Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninner som er ensomme i Oslo og er flyttet hit fra en annen kant av landet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninner som er ensomme i Oslo og er flyttet hit fra en annen kant av landet?

sep 15 2009 - 11:25
Hei på dere damer.Jeg er en kvinne på 50 år og flyttet hit til Oslo for snart et år siden og føler meg veldig ensom fordi om jeg har samboer.Vi har det godt sammen,men det blir lange dager når han er på jobb og det er ikke bare bare å få nye venner på en ny plass når en er godt voksen.

Har alle mine på en annen kant av landet så vil på denne måten komme i kontakt med andre damer som også føler seg ensomme i Oslo og kanskje er innflyttere.

Kanskje vi kunne ha treftes på dgtid over en kopp kaffe og prøvd å blitt kjent?Det hadde vært godt å hatt en god venninne som en kunne prate med om alt mulig,det er ikke alt en mann kan stille opp med.

Jeg er glad i musikk og liker godt å gå på konserter.F.eks som MIkael Wie.Er glad i håndarbeid og liker å gå turer,men ikke så glad i å gå alene.Er glad i å lese bøker,men det gårmest på pocketserier.

Håper sårt at noen på denne måten vil ta kontakt med meg og at vi kan bli kjent.

Hilsen Synne


Til forsiden