Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninne i nedre Glomma-regionen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninne i nedre Glomma-regionen

juni 9 2020 - 20:53
Jeg blir liksom ikke helt klok på hvem som bruker denne siden :-) Noen ser ut til å mene at det bare er yngre her og andre mener det bare er eldre. Har forsøkt å legge inn noe her tidligere uten særlig hell, men velger nå å prøve en gang til.

Er en singel mann på 58 (eller 58 1/2 hvis jeg skal være helt korrekt :-)) ) Bor i Fredrikstad, er "halvtidspappa" for to fjortiser, har vært yrkesaktiv og jobbet med å hjelpe mennesker ut i jobb men også ut i annen meningsfylt aktivitet hvis helse eller andre ting har gjort at det har vært riktig. Men nå har jeg selv vært igjennom AAP og blitt ufør av helsemessige årsaker.
Har også vært aktiv i organisasjonsliv og fremstår nok for mange som alt annet enn ensom. (Men skinnet kan bedra ...)

Skulle gjerne hatt ei venninne å gå tur med i Fredrikstadmarka eller som ble med ut til sjøen. Kanskje på kveldsbad og se sola gå ned i sjøen. Da er det herlig å sitte på svaberget med en kaffekopp under pleddet og prate om alt mellom himmel og jord. Eller ingenting.
Om du bare vil ha en venn å gå tur med eller om du vil ha en fortrolig å prate med så er det altså en her :-)
Forholder meg like greit til de på min alder som de over eller under. Er vel mest opptatt av at en finner kjemi og tillit nok til at en kan ha en fortrolig samtalepartner mer enn alder.
(Og jeg er så "heldig" at jeg er vant med å holde ting mellom den/de det gjelder og ikke har noe behov for å dele alt med "resten av verden").

Bor som sagt i Fredrikstad, og du holder kanskje til i samme kommune eller en nabokommune. Men det finner jeg vel ut om du sender en melding :-)
(Er selvsagt seriøs nok til å ta en prat på Messenger eller telefon også - akkurat som du sikkert er)

Så får jeg se da. Om det er noen her.
Til forsiden