Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker venninne for dialog

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker venninne for dialog

feb 20 2009 - 18:37
Hei hei
43 år gammel mann her. Ble alene for halvannet år siden og savner nærhet og kjærlighet. Er en sosial og glad gutt egentlig, men synes det er vanskelig å treffe en kvinne - det er mye som skal klaffe.
Jeg har slitt en del med sosial angst og lette depresjoner siden ungommen, men aldri vært i kontakt med psykiatrien eller fått anti-depressiva. Har hatt mange spennende og utfordrende jobber, men av forskjellige årsaker har ting aldri klaffet helt, eller jeg har rotet det til og gitt opp - søkt nye veier litt for tidlig, kanskje. Har to små barn som bor hos meg annenhver uke, og det er en stor glede.
Jeg skulle gjerne truffet en varm kvinne med en del felles referanser, som er åpen og varm og som selv har smakt litt på livets utfordringer. Jeg holder på med omskolering og ser lyst på framtida, men livet leves her og nå. Noen som har lyst til å reflektere litt over livet med en ikke overfladisk mann? Du treffer meg på ......0@hotmail.com - eller her på Møteplassen.

(e-post/msn adresser er ikke tillatt å publisere i forumet, jamfør forumreglene) -Moderator-
Til forsiden