Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nye venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nye venner

mars 4 2019 - 13:25
Hei!
Jeg er en utrolig blid, snill og omtenksom jente på snart 24. Jeg bor i Oslo, jeg studerer og jobber ved siden av studiene. Som person er jeg utrolig omsorgsfull, empatisk og livlig. Jeg elsker å lage mat, gå turer, finne på hyggelige ting og ta bilder.

Dessverre har jeg gjennom hele barn/ungdomsperioden blitt mobbet fordi jeg bruker briller, ikke er norsk og av mange andre latterlige ting.. Derfor har jeg ikke mer en to venninner nå. Hun ene bor utenfor Oslo pga studier, og hun andre studerer jeg sammen med. Det kan kanskje virke nok med to venner og en kjæreste. Men kjæresten min er nesten ikke tilstedeværende, vi kranglet hele nesten tiden, og han skjønner seg ikke alltid på meg.


Jeg føler meg veldig ensom, til tross for at jeg har tre personer, med de tre personene er nesten ikke der engang. Jeg er derfor på utsikt etter nye vennskap. Håper det er noen der ute for meg også :)
Avatar

Hei

april 14 2019 - 19:25
Jeg har lyst til å bli kjent med deg. Legg meg til
Til forsiden