Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker nettvenner/ venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker nettvenner/ venner

mai 20 2022 - 08:44
Er en jente på havlveis 90 år( hjelp...) som til tider er litt ensom. Har sambo, men ingen andre rundt der jeg bor, som jeg føler jeg kan snakke med om alt eller finne på ting med. Bor godt unna nærmeste by i tillegg,så er liksom ikke ute og treffer folk hver dag... Er nå heller ikke kjent med flere der...

Har til tider bl.a. slitt litt med ( moderat) depresjon, og vet litt hvordan det er og ha mista all energi omtrent.. Likevel har det aldri vært så ille at jeg aldri har kommet opp igjen:) Er også som regel en positiv person som liker livet! Er bare det at jeg vet hvordan det er når det også butter imot...
Har en deltidsjobb jeg som regel trives med, og foretrekker det fremfor heltid pga helsen, og det psykiske...Det gjør jo også til at det er ikke alltid en har så god råd...- men føler jeg klarer "balansere" bedre i livet da!:)

Mine intr er natur, dyr, foto, reise/ turer, musikk, danse( men kan d egentlig ikke..), gå litt tur, film, bøker, "overnaturlig " ting, mat/ drikke, kake/ kaffe... blomster, kryssord... Sikkert en del mer også:)

Vært hyggelig få en mld fra dere- enten du er kvinne eller mann, bor nær eller fjern... :)
Avatar

Kor du bor?

juni 19 2022 - 14:34
Heisann..Hvor bor du? Jeg bor i Troms. Snakke mer på snap? klem_kos
Til forsiden