Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker kjæreste og forhold - Er homoseksuell

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker kjæreste og forhold - Er homoseksuell

juli 3 2019 - 12:25
Linker like gjerne til dette innlegget her.

Jeg føler meg ensom på et vis, på den måten at jeg ikke har noen å dele livet med sånn i denne forstand. Ellers har jeg det relativt bra. Ønsker ikke råd eller noe, bare kontakt og gjensidig interesse.

Foretrekker helst å prate med folk på melding, og er i grunn en ganske optimistisk person, men kan føle meg alene til tider.

Link til den opprinnelige tråden (finnes i "Finn venner" - Beskriver meg selv der): https://www.sidetmedord.no/Forum/Finn-venner/Hei!-Soeker-dypt-vennskap-noen-aa-prate-med-eller-forhold-Er-homoseksuell

-Med vennlig hilsen fra Vetle :)
Avatar

Rome88889

juli 16 2019 - 09:58
Du har visst ikke fått med deg at det er mulig å beskytte seg mot smitte på andre måter enn ved abstinens. Tidligere døde de smittede fordi det ikke fantes god nok behandling, men i dag lever de like lenge som gjennomsnittet, ved tidlig behandling, og de er heller ikke smittsomme for andre, så lenge behandling er effektiv. I tillegg fins det medisiner som både kan forebygge og hindre en eventuell infeksjon etter at man har vært utsatt for en risikosituasjon.

Det er uansett ingen gyldige grunner for å skamlegge en helt naturlig legning som forekommer blant både dyr og mennesker.
Til forsiden