Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten og lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten og lei

nov 23 2020 - 15:55
Jeg har hele livet vært en som har klart meg selv, mye på grunn av at jeg har den faren jeg har, tidligere bokser og en skikkelig manne mann.... Så klare selv mentaliteten har alltid vært noe som har gått igjen i heimen. Det har jo forsåvidt gått fint det, frem til nå.... Nå er jeg sliten, lei og ensom. Jeg har aldri hatt noen å prate med om diverse ting som så absolutt burde vært luftet. Fra tidlig barneskole til slutten av videregående. Jeg har nettopp kommet ut av et langvarig forhold på 7år(ikke jeg som sto for bruddet) og jeg har INGEN å prate med, er tabu å være mann å skulle prate om sånt. Jeg sliter også med kraftige smerter i kroppen, både rygg, skuldre og diverse andre ting. Har prøvd desperat å snakke med legen om en sykemelding, for smertene forsvinner ikke, selv ikke med sterke smertestillende. Dette tærer på psykisk og tanken svirrer over til, er det her verdt å gå med hver dag? Når det faktisk finnes en enkel måte å få slutt på det? Har sagt til legen at det tærer på psykisk, men dette ble ikke anerkjent av legen det heller.... hva kan jeg gjøre? Har også massiv tannlegeskrekk og ikke minst tannlegeregningskrekk, så der har jeg ikke vært på 10år, går nå rundt med et par knekte tenner som ikke akkurat hjelper noe på å senke smertenivået i denne kroppen, konstant tannverk:’( noen som vet om noe som kan gjøres her?
Avatar

Leit å høre

nov 23 2020 - 23:10
Blir forbanna når jeg hører om leger som ikke tar psykisk helse på alvor. Det har nettopp vært den internasjonale mannsdagen (19. nov) hvor menns psykiske helse var et av temaene. Alt for mange menn ender opp med å begå selvmord fordi dette ikke tas på alvor. Vær så snill, ikke bli en av disse. Finn en annen lege som lytter eller krev å bli henvist til psykolog!
Avatar

Hei,

nov 28 2020 - 20:07
Ta kontakt med meg, hvis du ønsker å prate :)
Til forsiden