Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skal jeg virkelig være ensom resten av livet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skal jeg virkelig være ensom resten av livet?

okt 18 2017 - 17:53
Ja, jeg vet at jeg bare er 20 år, men når jeg konstant har følt på ensomheten de siste fem årene, så begynner andre alternativer å føles uvirkelig ut. Jeg sluttet nylig på sykepleierstudiet fordi jeg ikke orket mer. Hadde verken motivasjon eller vilje til å fortsette. Nå føler jeg meg så mislykket at jeg har begynt å få suicidale tanke igjen. Vil ingenting og tviler på at situasjonen min noensinne vil komme til å snu. Jeg er ikke frisk og jeg kommer aldri til å bli det heller.
Avatar

Hei :)

okt 27 2017 - 17:19
Hei jeg er en Ungdom på 21 år blir 22 nå i desember og født i 95, jeg er veldig omsorgsfull ovenfor Andre og vil att ikke andre skal ha det vondt, og jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg her, jeg er fra Sørlandet og bor i Mandal. Klem til deg i fra meg. :)❤
Avatar

Samme båt

nov 3 2017 - 18:22
Eg veit korleis du føler det, er ein mann i sine beste år og snart 24 år gammal, og har aldri hatt nokon form for forhold. Var aldri nokons kjæreste, ikkje ein gang ein flørt på ungdomsskulen. Tenker mykkje på samme spørsmålet sjølv, om eg altids vil vera ensom og singel.
Ingen ord eg kan sei vil fiksa situasjonen, men eg veit at det hjelper og snakka om sånne ting. Du er meir en velkommen til og senda meg ein meldig, om det går ann på dette forumet.
Til forsiden