Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ser ikke vitsen med livet lenger!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ser ikke vitsen med livet lenger!

juni 23 2010 - 02:25
Etter en ulykke i 1998 fikk jeg epilepsi, og med det kom d mye depresjoner. Jeg har prøvd å ta selvmord 4 ganger og d gikk nesten den ene gangen. På grunn av epilepsien har jeg blitt uføre. Jeg prøvde å gå på VGS 5 ganger, men sykdommen stoppet meg.
Epilepsien gjør at jeg bare sitter i leiligheten min døgnet rundt, eneste gangen jeg går ut er når jeg ska til psykologen min.

Nå sitter jeg her og lurer om d er noe håp for meg der ute? Å selvmordstankene har begynt å komme igjen. .
Avatar

Re: Ser ikke vitsen med livet lenger!

juni 23 2010 - 15:12
Hei

Det er håp, bare av den grunn at du skriver inn her er må det jo være håp tror jeg. Og det å være åpen på at man sliter og er ensom er jo en stor styrke i seg selv, om det er på et internettforum eller ansikt til ansikt man tør å si det!
Mulighetene er der, men når depresjon og sykdom herjer kan de jo være utrolig vanskelig å få øye på. For min del har jeg benyttet en langvarig sykeperiode (tre år til sammen) der jeg også har sittet mye inne for meg selv til å male. Jeg fant ut at det å ha tid, og det å være alene smått om senn også ble en ressurs. Har du noe du drømmer om å gjøre som det går an å starte med i det små? En psykolog er jo ellers god å ha, og kanskje kan det finnes flere hjelpere å benytte seg av? Selv har jeg stresset utrolig mye med at jeg syntes jeg var/er for mye alene, jeg har følt skam for det også. Selvsagt er det ikke godt å være for mye alene, men for meg har det etterhvert blitt lettere å bli mer sosial når jeg har klart å akseptere at ting er som de er. Og for meg har det vært viktig å legge fra meg dårlig samvittighet for folk jeg gjerne skulle ha stillt opp for også. Ellers, prøv å finne mening i helt så ting: En god kopp te, en varmt bad, noe god musikk, en morsom film.......osv.....En kamp er det, men vi er alle vinnere:)

Ha en god dag og lykke til!

Til forsiden