Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savner fler kunne snakke om alt med (skrive)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savner fler kunne snakke om alt med (skrive)

des 15 2017 - 20:29
Er en voksen kvinne som så vidt har bikket førti, men føler meg yngre- og ikke klar til å bare sette meg ned og bli i stolen for alltid..
Problemet er at inniblandt så er det godt å være være i den stolen- og bare være seg selv og uten press eller krav fra noen som helst... Likevel så hender det at man savner litt fler ekte venner og noen som man enten kan prate med om alt eller finne på noe gøy med eller ta seg et glass vin eller to( eller flaske...) -Noen man kan prate litt fortrolig og stole på samtidig som man kan prate litt tull.
Jeg har alltid vært litt stille og rolig av meg- og derfor ikke alltid hatt lett for bli kjent med nye..Men jeg er også en sprudlende person som er glad i livet( selv om jeg har mine depressive perioder..) Føler meg ofte litt ensom og at jeg ikke har noen.. -Det gjelder også familie..Har familie, men har alltid vært et kapittel for seg selv. Har som regel måttet klart meg selv med det meste.
Nå så har jeg samboer- men iblant trenger man litt andre prate med/ treffe også.. og jeg har en jobb som vikar ved behov.. Har ingen barn- og det er litt selvvalgt.
Er det noen som vil skrive litt, så hadde det vært utrolig koselig!! Ellers ønsker jeg alle god jul!
Hilsen dame i Buskerud:)
Avatar

Re: Savner fler kunne snakke om alt med (skrive)

des 30 2017 - 11:13
Hei er en mann på 48 fra Porsgrunn som søker en god venn for samtaler og som gjerne vil skrive med deg så bare skriv til meg jeg sliter med å få nye venner
Avatar

Hei :-)

jan 16 2018 - 18:20
Hei :-) Bare å ta kontakt hvis du ønsker å snakke :-)
Til forsiden