Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så forferdelig lei meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så forferdelig lei meg

feb 23 2018 - 21:22
Jeg føler meg forferdelig ensom. Livet mitt er totalkaos. Jeg har elendig økonomi, har faktisk ikke et sted å bo fordi leieprisene er mer enn jeg er i stand til å betale, og jeg sliter med å se poenget.

Samboeren min dumpet meg, og da måtte jeg plutselig ut. Har ikke klart å finne bolig. Hater livet mitt og føler alt har rast sammen. Jeg har nesten ingen venner og dagene føles forferdelig lange. Jeg har dyp kjærlighetssorg, men later som ingenting utad. De få jeg omgås, skryter av at jeg har taklet bruddet så bra, men sannheten er at alt er en maske. Jeg har lyst til å skrike høyt, lyst til å gråte, knekke sammen, men jeg holder masken. Alt føles så forferdelig meningsløst og overfladisk. Jeg er bare redd for at om jeg knekker sammen så kommer jeg meg aldri opp igjen.

Vet ikke hva jeg skal gjøre. Ingenting i livet mitt er i orden og jeg tviler på om det noensinne kommer til å endre seg.

Føler meg totalt alene i verden uten noen å støtte meg på.

Vet ikke hva jeg vil. Trengte vel bare egentlig å si det til noen.
Avatar

Hello

feb 24 2018 - 00:58
Send melding om du vil prate :)
Avatar

Re: Så forferdelig lei meg

feb 25 2018 - 15:29
Varm klem til deg :)
Avatar

Tøm deg

feb 25 2018 - 23:31
Trur du trenger å få tømt deg. Få dradd av den masken og snakket med noen. Det er helt greit å være lei seg og grine, knekke sammen som du sier. Å fortrenge følelsene setter bare spor i etterkant, men du har kanskje ikke noen du vil betro deg til? Kjærlighetssorg er noe dritt, og påvirker alt man gjør i kvardagen. Vil gjerne høre mer om utfordringene dine, kanskje jeg kan hjelpe på et vis, så bare ta kontakt om du vil snakke om dem.
Avatar

Re: Så forferdelig lei meg

mars 23 2018 - 20:21
Hei. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Alt går galt her også. Ble også dumpet etter et fire år langt samboerskap og alt jeg ønsker meg er en mann og barn men ingen vil ha meg. Og takler ikke å stå opp lenger snart da selvfølelsen min er helt på bunn. Det er visst vanskelig å bli glad i meg. Klikker for meg da jeg overalt ser menn som er overlykkelige for at dama og kona er gravid for å skryte så veldig av det på nettet. De tenker ikke på oss som sliter. Jeg får ikke sånne menn... skjønner ikke hvorfor det ikke kan gå bra... Savner av å ha en venn å snakke med også.
Til forsiden