Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

SKIKKELIG SKIKKELIG LEI!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

SKIKKELIG SKIKKELIG LEI!

aug 25 2009 - 01:09
Nå har jeg igjen mista kontakten med en jeg håpet jeg kunne forbli venner med! Møtte hun via Blink og det gikk greit 1 mnd før nå på slutten, at det viser seg at hun har kommet med løgn og ha sagt at hun tåler mye og at hun blir sint hvert skuddår! Men var ærlig på at hun hadde psykiske problemer og tok medisiner. Supert tenkte jeg en som ikke er like sårbar som meg for ellers nytter det jo ikke for har prøvd det før, og det blir bare til at vi reagerer på hverandre og blir til krangel tilslutt om hvem som skal godta hvem og jeg er som jeg er! >Ta meg som jeg er!
Nei det viste seg at hun er like sårbar og ble sinna ofte den siste tiden og ikke kunne respektere en enkel grense jeg hadde og brølte til meg selvom jeg hadde sagt gang på gang hvor ødelagt og dårlig jeg blir av det!
Jeg har slitt med skikkelig enomhet i 10 år nå og jeg er så lei av å måtte finne nye venner hele jævla tida og som blir brutt! Det er faen ikke meg! Men pga av mine psykiske jævla problemer jeg har fått av syke voksne mennesker har jeg kommet ufrivillig i en sånn hælvetes situasjon! JEG ER SÅ SLITEN AV DET!
Og nå er jeg skikkelig på gråten takk og lov for at teraputen er tilbake i morra!

Hva har en annen psykolog sagt til meg at jeg ikke må banne for da mister jeg vennene jeg har! Vel det var kanskje en blanding av det som skjedde nå MEN HUN BER JO OM DET!Hun respekterte og holdt faen meg ikke avtalen vi hadde selvom jeg hadde sagt fra flere ganger på en grei måte uten banning allikevel så tok hun det ikke og så når jeg ber henne om å slutte å sende meg sms så gjør hun det allikevel og da er min tålmodighet slutt og da banna jeg!

Jeg er i en en jævla situasjon der jeg trenger å banne jeg har forferdelig mye å være sint over desverre, er lei av å være sint hver bidige dag som jeg ikke får ut av systemet uten terapi.

HUN BA OM DET! Hadde hun gjort som vi ble enige om hadde jeg ikke banna! Men allikevel så ga hun meg på fyken sletta meg på fb og blink og det er ikke den verste banninga heller jeg kan verre! FAEN I hælvete ta henne!

Hun kunne faen meg sagt det som det var hun er ustabil og holder avtaler av og til og er ikke til å stole på er negativ og gidder ikke å kjempe for å bevare et vennskap er pengelens respekterer ikke mine grenser og er forferdelig sterk på at jeg skal bukke og ikke kreve min rett og alle hennes problemer gjelder, ikke mine, hun skal bli fortsått mest! Og hun har det så forferdelig selv om hun har en mor å dra til flere venner fra nettet en venninne gjennom 20 år som hun har kranglet med men ga hun henne dukkerten nei. Bortskjemt vil jeg si egosentrisk(men egentlig ikke det er jo normalt å ha venner og en mor som stiller opp! Men ejg har ingen mor som stiller opp og ingen venner som stiller opp derfor føler ejg huner bortskjemt i forhold til meg!) og når jeg sa at du har sagt at du var sånn og sånn så virker det som om jeg snakker om en helt annen person og får meg til å føle meg litt .........
Og vi skulle på konsert sammen snart nå ser det ut som jeg igjen må dra alene og det vil jeg ikke ikke etter det som skjedde på Madonna konserten der jeg ble mobba av 3 ukjente personer og angrepet psykisk forferdelig som jeg sliter ennå MED!
Jeg håper virkelig ikke jeg treffer på hun der og kanskje sammen med venninna si!
Men jeg prøvde jo med henne og det er jeg stolt av jeg prøvde å finne meg en venninne og gir ikke opp ennå det gjør jeg aldrig kanskje i perioder når jeg har fått nok!

Hvorfor i hælvete kan jeg ikke finne venner som er stabile i det minste på enkle ting som er snill og ærlig og ikke gir opp i et knips! Jeg er jo sånn! En krangel vil komme før eller siden det er normalt til og med i parforhold!

Føler meg så ensom nå og i smerteraseri! Lurt faktisk her søker hun venner og så gir hun opp så lett!

Gud jeg ber deg om å la meg slippe flere sånne mennesker! Amen.
Avatar

Re: SKIKKELIG SKIKKELIG LEI!

aug 25 2009 - 01:33
Og nå skal jeg igjen være ensom og ikke ha noen å ringe til for å snakke med hver dag, øyelegen min sa det det er viktig å ha noen å snakke med hver dag og ikke holde ting inne! Takk og lov kan jeg ringe terapauten min nesten hver dag.Men det er ikke helt det samme!Nå gråter jeg! Jeg hadde det passe bra følte meg mye bedre etter å ha vært på yoga pusteøvelser og så kommer jeg hjem til at hun har sletta meg overalt! Føltes det godt eller å ha det overtaket!? Jeg er også lei av å ikke kunne snakke fritt jeg er så lei det og få tilsnakk hele jævla tida fra teraputer om ikke ditt ikke datt! Argh! Mens en annen i rosenterapi si det første som kommer til deg da vil folk behandle deg annerledes og med det mente hun bedre ,oj hvordan i hælvete kan hun si det skal jeg snakke med banneord? Liker jeg folk som banner ja greit for meg før så lenge jeg visste det ikke var til meg men etter å ha gått på en skole for 4 år siden og en jævla kjærring banna FAEN til meg som ikke var riktig av henne å gjøre ha rjeg blitt skikkelig usikker når folk gjør det om det er til meg og det hater jeg! Og en annen dust på den skolen også!
Skjønner faen ikke hvordan hun bare kan gi det opp sånn! Falsk kjærring med andre ord! Skikkelig ustabil!

Jeg føler meg skikkelig LOST uten venner! Jeg har så lyst til å gjøre så mye men blir jævlig vanskelig når jeg alltid skal måtte gå alene på konserter så blir det til at jeg ikke drar, og det føles ikke så greit ut om jeg gjør det heller da jeg ser STORE VENNEGJENGER på konsert! Men når det er en bra setting å gå på konsert så føler jeg meg bra for å ha dratt allikevel selvom jeg måtte dra alene, så fikk jeg ivhertfall med meg favorittgruppa mi!Jeg har ikke engang en familie å strekke ut til for der blir jeg mobbet og stengt ute for hver jævla minste feil jeg gjør! Ja kommer fra en skikkelig kjærlighetsløs dysfuksjonell familie!
Moren min ruser seg på hasj og alkohol det har hun gjort i 35 år nå hver bidige dag og det er forferdelig tungt og vondt for meg i dag sto jeg å gråt i dusjen.

Jeg kjente jeg ble skikkelig irritert og oppgitt da en ung kvinne på 21 år jeg snakket litt med sier det er bare å gi slipp gå videre ang hvis man sliter med psykiske problemer! Jeg tenkte at du vet ingenting om problemer i livet du har ikke opplevd mye VONDT!


Det er så mange som sliter her inne hvorfor kan ikke Mental helse lage et treff for oss i virkeligheten!?
Til forsiden