Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Russetiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Russetiden

mai 1 2018 - 20:40
Nå har jo russetiden startet og jeg vet jeg ikke er den eneste som føler seg mest ensom på denne tiden. Jeg er russ og jeg har ingen å være med. Jeg ble ditcha av alle mine venner og det var ingen som ville ha meg med på noe. Jeg og to andre hadde planlagt å lage en greie sammen siden vi ikke var på buss eller van eller noe. Hun ene ditcha meg en dag fordi hun fant en annen gjeng å henge med. Hun gadd ikke å invitere meg på det (vi er ikke venner lenger). Jeg spurte en annen som er med i gjenge om å få bli med, og hun ville jo ha meg med (vi kjente hverandre fra før). Hun tok det opp med resten, det ble holdt en avstemning og jeg fikk flest nei. Hun andre jeg hadde planer med, ble venn med en annen jente igjen i den gjengen. Hun er ikke med på selv konseptet deres, men hun er med på alle fester og alt sånt.

Greia er at jeg kjenner nå over tre av de i den russegjengen fra før, har blitt litt kjent med to av de også, så det blir fem personer på en gjeng med ti, og likevel blir ikke jeg invitert på noe. Jeg blir holdt utenfor og kjente virkelig på den ensomheten i går da det var natt til første. Jeg har absolutt ingen å være med i russetiden og hater det så mye siden jeg har faktisk gledet meg til å feire russetiden siden jeg gikk på barneskolen. Nå som tiden er her føler jeg meg bare deprimert, lite verdt, og helt alene.

Frister å bare droppe hele greia, men nå har jeg jo russedress som ikke kan selges, jeg har 600 russekort som jeg burde bli kvitt og har brukt opp masse penger på russeting som nå tydeligvis var helt fullstendig bortkastet. Jeg sitter hjemme hver helg og hver feriedag og hver kveld helt alene, mens jeg FÅR snap fra mine såkalt "venninner". Er ikke bare at de legger ut på mystory, men de sender meg alt også. Og hun ene sendte meg en melding under den ene festen de hadde hvor hun skrev hun savnet meg og alt det der. Men jeg føler alt bare er helt bortkastet og det er ingenting å ta vare på.

Jeg ville bare ha det gøy denne måneden og feire 13 år med skole som var ferdig. Nå er jeg alene og depresjonen er på det verste. Jeg hater livet
Avatar

Re: Russetiden

mai 1 2018 - 21:21
Jeg kjente også på ensomheten i russetida. Det er kjedelig å ikke bli invitert med på fest av de som skille være vennene dine. Det positive er at etter sommerferien er det mange muligheter for å bli kjent med mange nye folk uansett hva du skal videre :)
Avatar

Re: Russetiden

mai 1 2018 - 21:22
Ja jeg vet det. Men det hjelper ikke så mye når det er så dritt nå og når jeg faktisk hadde gledet meg til denne tiden som ender opp til å bare bli rævva og bortkastet med penger
Avatar

Russetiden

mai 1 2018 - 21:38
Jeg ble Blåruss for noen år tilbake. Jeg feiret med en Vennine som ble Rødruss fra en annen Klasse en min. Vi to hadde det kjempe artig i lag. Vi dro ut på utestedene å drakk og danset, flørtet også dro vi på andre fester og feiret at vi er blitt Russ i Russetiden.

Så jeg forstår deg. Men prøv å kose deg uten Klassen din og at du er blitt Russ. Det er stort og klart Skole. Og du er ferdig snart med Utdanningen din. Du har snart Fullført.

Klem.
Avatar

Re: Russetiden

mai 1 2018 - 22:59
Jeg er enig i at det ikke er bra folk, fordi jeg har virkelig prøvd. Er ikke sånn at jeg "lar" det skje, jeg spør om å være med og jeg prøver. Får alltid nei, eller så "glemmer" de meg... Men det som irriterer meg mest er at det ikke bare er de. Det er omtrent alle. Og de er ikke i klassen min en gang, så jeg går utenfor klassekamerater... Er bare så dritt lei av alt og alle og at ingen er inkluderende i dette samfunnet her. Skal kanskje ikke ta alle under én kam, men der jeg bor og hva jeg har oppvokst med så er ingen inkluderende.
Avatar

Russetiden

mai 1 2018 - 23:16
Håper det Ordner seg for deg og Feir Russetiden omså dere er bare 2 stk. Feire at du;dere har Snart Fullført Ferdig Skole Utdanning. Det er mye å Feire. Og drit i de andre som ikke kan svare deg på Voksen måte.
Avatar

Re: Russetiden

mai 1 2018 - 23:41
Jeg vet jeg helt sikkert kommer til å drite i hele denne russetida når jeg blir eldre og har funnet ordentlige venner som inkluderer, men akkurat nå er det bare dritt og jeg skulle ønske det var annerledes.. Jeg ville bare ha en fin russetid å se tilbake på, men når jeg tar frem russedressen senere i tiden vil jeg bare tenker på at det var så utrolig bortkastet å bestille noe i det hele tatt..
Avatar

Re: Russetiden

mai 2 2018 - 00:13
Jeg spurte en kompis som er russ her om dagen om vi skulle finne på noe i dag (1. mai) siden jeg ikke ser han så ofte. Vi bor et stykke fra hverandre, i tillegg er jeg på jobb i hverdagen. Han skulle på noe russegreier, så han kunne ikke. Det har jeg ingen problemer med å forstå, og jeg regner med at det var et opplegg eksklusivt for russ, siden han ikke inviterte meg med. Samtidig blir jeg ikke invitert med på fester han er med på i helgene heller, noe som får meg til å frykte at vi har vokst ifra hverandre. Han tenker sikkert ikke noe over det, for han fikk jo nye venner på vgs. Det gjorde ikke jeg. Jeg er alene hver helg og ser alle andre ha det gøy.

Jeg kan ikke relatere til akkurat det problemet ditt med russegreiene, men ensomheten og følelsen av å ikke være verdt noe kjenner jeg så jævlig godt
Avatar

Re: Russetiden

mai 2 2018 - 09:19
Det er det som er så trist. De tenker ikke selv hvor ekskluderende de egentlig er og hvor sårt det er for oss som ikke blir inkludert.. Hele livet har jeg blitt holdt utenfor og det har gitt meg store problemer nå. "Det kommer til å bli bedre på ungdomsskolen" "Det kommer til å bli bedre på videregående" Det kommer til å bli bedre når du skal få deg en høyere utdanning". Jeg har alltid hørt at det "kommer til å bli bedre". Alle sier det fordi det skjer med dem. Det kommer sikkert til å bli bedre en gang i tiden, men etter snart 19 år er håpet ganske langt nede i grøfta. Lysten på livet er ikke like lyst og jeg føler bare et stort mørke over meg. Jeg er ikke redd for å si at jeg er deprimert. Men det er tungt og tøft og jeg er bare så dritt lei av at ingen legger merke til hvor sårende det er for meg å aldri bli inkludert..
Avatar

Hei.

mai 3 2018 - 09:45
Jeg ble døpt i vasken og etterpå tok jeg et glass med øl,det var hele russefeiringa mi. Vi var 10 elever på landbruksskole,vi hadde svarte dresser og grønne russekort. Jeg var uttafor hele tia så jeg forventet meg ikke stort mer av russetida heller. Slapp å bale med et stort russelån ialefall,noen fordeler skal man ha. Det var gratis å rope:"Hærnes må fjernes"!
Avatar

Hei.

mai 3 2018 - 09:51
Skjønner ikke hvorfor det ble slutt med russebiler,hvorfor ble det bare svindyre russebusser? Kanskje EU kontrollen tok knekken på russebilene. Jeg tror jeg bare hadde 100 russekort,det holdt i massevis,jeg trengte ikke flere enn 5 stk.
Til forsiden