Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Platonisk gift, men har fremdeles følelser og behov.

sep 11 2021 - 06:31
Vet ikke helt om dette tema passer under ensomhet, kjærlighetssorg eller relasjonsproblemer. Poster derfor temaet alle plasser.

Er en mann som ufrivillig har kommet i den situasjonen at partneren ikke lenger er seksuelt interessert og/eller ikke lenger har seksuelt behov/følelser for meg.

er det noen andre som er i samme situasjon? Ønsker svar fra både menn og kvinner.

Hvordan opplever dere det? Hvordan løser man en slik situasjon?

Dersom det er vanskelig for dere å svare her, er det bare å sende en venneforespørsel så kan vi ta det på privat melding.
Avatar

Hei

okt 10 2021 - 21:23
Er ikke det bare å benytte tilbudene som finnes på thaimassasje stedene som finnes (i ihvertfall Oslo)? Det syntes min mann var helt greit.. men ikke så gøy å bli avslørt kanskje..

hvis det ikke er deg, kjære, som har skrevet denne posten?
Avatar

Hei Dyrevenn:)

okt 23 2021 - 11:34
Jeg har sendt deg en venneforespørsel og et svar.

For at du skal kunne lese svaret er reglene slik at du først må akseptere min venneforespørsel.

Jeg håper du vil akseptere min venneforespørsel og lese mitt tilsvar.
Avatar

Hei

okt 25 2021 - 16:37
Og hvordan ser du «fremtiden» i den relasjonen du er nå i ?Skal det gå på din bekostning i form av smerte ,å ikke være ønsket lengre..som kan hardt hå inn på den selvverd og selvfølelse?Du må tre ut av passiv rollen som offer her tenker jeg..og ta den posisjonen å vise selvrespekt og egen omsorg..dvs..før du bestemmer en retning burde du kanskje ta en samtale med din ektefelle...moden rolig og avklarende...dvs finne ut hvordan hvorfor og hva er veien videre..for dette er ikke naturlig å la det vare og gå på din bekostning..Det skaper mye stress,negative følelser,å bli avist er ikke noe følelse som kan bli uendelig oversett uten konsekvenser på psykiske helsen din ?Å gå andre veier å finne det du mangler og forbli eller i den destruktive relasjonen på følelsesmessig plan..vet ikke jeg om det fyller tomheten inn i deg ?Du trenger ekte relasjoner og ekte følelser..for å føle deg elsket og verdisett som menneske?Jeg hadde ikke vist meg selv så lite selvrespekt og ..blitt en å tråkke på det mest sårbare og dyrebare følelsen..å bli sett ,forstått og ønsker , elsket og vist gjensidig omsorg til hverandre .Og dette inkluderer og intimitet.Sender deg en god tanke og håper du finner ut ..en god vei videre .Ta hensyn til deg selv og..ikke bli passiv i din rolle å vise deg selv selvrespekt ..Slett ikke deg selv,mist ikke deg selv i en relasjon som ikke gir deg tilbake den kjærligheten og omheten en ralasjon burde ha..
Avatar

muligens litt på kanten..men

nov 5 2021 - 01:02
Om hun har mistet lysten, så mener jeg personlig at du har et ansvar for gi henne lysten tilbake. Det går ann. I alle fall på noen. Jeg er singel nå, og selv om jeg er på din alder tror jeg mitt tog har gått. Men, i de forhold jeg har vært har det gått ann løse slike ting med ærlighet/åpenhet.
Med snakke om dine behov med henne. Ikke gå til det skrittet være utro nærmest, med thai massasje osv. Om det er fysiske grunner til at hun ikke kan, kan det løses. Om det er lysten, så finnes det medikamenter. Om dere har vokst fra hverandre, ja da er vel skilsmisse det rette?
Men, jeg vet et dødt sexliv kan vekkes. Jeg har blitt vekket av partner. Og i andre forhold har jeg vært den som vekket henne. Tålmodighet. Kos. Stemning. Så skal du se du vekker et villdyr :)
Til forsiden