Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Penger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Penger

des 15 2021 - 21:25
Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Den siste måneden har min "beste venn" knyttet kontakt med eks madammen, og det i seg selv plager meg ikke. Men å finne ut at pengene er hva som knyttet vårt såkalte vennskap i sammen sårer meg noe jæ...! Livssituasjonen min kan ofte tiltrekke seg folk som kun finner verdier i midlene, men siler det godt ut.
Men og ikke ha noen som investerer genuint i vennskap, medmenneskelig verdier følelse så utrolig tomt..ensomt! Kunne aldri sunket til et slikt bunnivå der midler og materialistiske ting veier opp mot det ufattelige fine som kalles personlighet. Å dømme noen uansett historie, hvor mye penger, utseende osv virker for meg helt fjærnt.. hvorfor og hvordan har samfunnet havnet der, hvor alt som identifiserer en person er tøyet en går med, penger, materialistiske saker og ting... mister nesten håpet.
Gjør vondt
Avatar

Ensomhet

des 16 2021 - 00:27
Vet hvordan det er
Om du vill prate så gjer e så av en prat
Avatar

Re: Penger

des 17 2021 - 22:28
Vær heller glad for at sannheten kom frem. Selv om du sier det ikke plager deg så synes jeg ikke man skal gå etter eksen til kompisen sin. Jeg tror nok at i og med at du nevner det her så er det nok litt sårt for deg likevel.

Det er vanskelig å finne genuine venner som står fjellstøtt, men de finnes. Fortsett å let, og unngå å fortell om pengene dine. Lykke til, og god jul
Avatar

Hei!

des 18 2021 - 01:45
Ja, enig med hun over, for all del ikke fortell at du har penger og pass på at nye bekjentskaper og venner betaler for seg selv, slik som er vanlig blant folk flest.
Avatar

Hei!

des 18 2021 - 01:46
Ja, enig med hun over, for all del ikke fortell at du har penger og pass på at nye bekjentskaper og venner betaler for seg selv, slik som er vanlig blant folk flest.
Avatar

Hei Hun i rød kjole

des 18 2021 - 18:55
Det du skriver er jeg veldig enig i! For og få ut min situasjon her inne så måtte starten på hendelsen skrives. Det er ikke sårt for meg på noen måte det at han nå henger mye med eks maddamen. Og hadde det ikke vært tilfellet så kanskje hadde jeg ikke fått vite om baktankene han sine...
Dessverre kan jeg ikke gå "under" radaren, et Google søk på navnet mitt avslører skatt og formue. Med det sagt så er aldri prat om penger osv et tema i møte med nye eller gamle kjente.
Jeg hadde for 2 år siden en veldig nær venn, vi hadde holdt sammen helt i fra barnehage tid til han tok sitt liv i 2019. Det var ekte, godt og trygt.
Men takk for at du skreiv til meg.
Avatar

Hei

des 18 2021 - 19:01
Da fikk du en gang til bekreftet ..hvordan du vil ikke være og at du vil ikke ha sånne «venner» rundt..Ikke ta det på deg og synk i depresjon og negativ energi..tenk isteden at det var en «gave» å se den «sanne vennen»..og tenk hva har du gjørt feil å havne i den situasjonen og hvordan kan du selv unngå dette i fremtiden?Dvs dra visdom og lærdom fra egne feil..se tilbake og refflekter..sett endringer og nye strategier å vare bevist å sette grenser,å ikke gå i samtaler med andre om din ekonomi..og sparte midlee..Mange ulver i sau skinn..Desverre..akkurat som å si «lær ulven lammen språk ,den synger nok ulv ulv likevel»..Bruk ikkke energi på dårlig folk og falske venner..vi lever i en mer materialistisk verden..men ekte lykke finnes ikke i penger men ekte relasjoner.Det finnes det og..det tar tid å bygge de og..stol på deg at å være snill men ikke dumsnill er faktisk en god egenskap.Sett grenser og filtrer hvem vil du ha bnær deg..
Avatar

Livsførsel - fasadepyntingen

des 18 2021 - 19:06
Har du mye fokus på å vise verdier da ? To Tesla, hytte i Uvdal og noe i Marbella ? Ikke for å hetse slikt; men man lager i tilfelle venneknytninger på en plattform som kan bite tilbake. Høster litt som man sår, kutt ut det i tilfelle. Hvorfor jeg vet; har skiftet - jeg er i samme situasjon; byttet til gammel bil etc, går i treningsbukse på fritiden osv. De av gamle venner som disser dette slettes fra kontaktlisten.
Avatar

Hei Nidelven

des 18 2021 - 20:55
Hei, kjøpte meg en Toyota 2001 modell for 3 år siden, skriker ikke etter oppmerksomhet akkurat.
Har ei jolle på 8,5 fot med en 86 modell 9.9 HK som brukes flittig på fisketur, blokkleilighet på 63 Kvm. Har jobbet på Jysk som butikkmedarbeider i 7 år nå.
Kunne ikke styre hva som ble skrevet i et testamente som dessverre trådde i kraft etter dødsfall.
Formuene som ble gitt meg var i fra min far som har store eiendom prosjekter, et apotek og aksje porteføljer innen medisin og legemiddel utvikling.
Det er advokater som ivaretar mine "interesser" og styrer showet.
Vil bare leve normalt og nøkternt tilværelse som jeg har gjort og kjenner best.
Aldri minglet med fiffen
Avatar

Millioner

des 18 2021 - 22:08
Fantastisk….fortsett med det der ☺️ Fancy jeg da med 2004-mod Mercedes ???? Ta en fest med disse vennene, de som ikke bidrar og mener du burde spandere; kutt de ut asap. Det finnes flere.
Til forsiden