Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oversett, Alene og Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oversett, Alene og Ensom

feb 26 2021 - 17:23
Jeg er en Mann på 28 ifra Finnmark som har blitt fullstendig oversett siden jeg ble født. Har ingen venner i det heletatt. Sviket, Oversett, Hatet, Mobbet osv

Aldri hatt kjæreste og aldri hatt venninner osv

Årsaken til at man ikke har venner, venninner og kjæreste:
Mine dårlige sider er Åpen, Rett på sak, Direkte, Frempå, Klein, Drøy, Pervers, Grisete, Sjelden eller av og til litt utålmodig og sjelden eller av og til litt masete

Mine gode sider er: Absolutt alltid til å stole på, kjærlig, kjærlighetsfull, omtenksom, snill, lyttende, forståelsesfull, vennlig og morsom er mine gode sider.

Ingen respektere meg slik som jeg er
Avatar

Re: Oversett, Alene og Ensom

feb 26 2021 - 19:43
Alle har dårlige og svake sider, og det er bare sånn det er å være et menneske. Ingen er perfekt, og ingen bør si at de er perfekte. De finnes ikke. Det er kjempetrist at du føler deg så ensom...det finnes noe tråd her hvor du kan prøve å finne folk å snakke med i en vennlig måte tror jeg. Ellers er jeg selv også ganske ensom, så du er ikke alene. Mange har ingen, og det er et stor problem. Folk som ikke kan respektere deg som du er, er ikke folk som du vil ha som venner. (Sorry for dårlig norsk!)
Avatar

Hei

feb 27 2021 - 09:33
Jeg har kjent mye på ensomhet gjennom livet. Og fått mye bekreftelse på at jeg ikke er bra nok. Men har innsett at om en ønsker forsndring må en endre seg selv, endre seg selv til det bedre. Du skriver at dine dårlige sider er at du er drøy, pervers og grisete. Det her er egenskaper jeg ikke takler. Så da kommer det ann på hvilke mennesker du vil bli kjent med? De få vennene jeg har idag er gjennom interesser. Så det anbefaler jeg.
Glem de jentene forresten, de hørtes ganske tragiske ut. Håper det irdner seg for deg! Fokuser på det du er takknemlig for!
Avatar

Hei

feb 28 2021 - 20:14
Ser ikke du at:pervers,grisete,drøy osv..er «qvaliteter» som invaderer komfort sonen til en annen person og ..disse kan vare med på alt..du ikke finner venner? Da...er det på tide med en forandring og...å starte en jobb med seg selv..å forandre deg til bedre..Men først må du kanskje tenke og prøve sette deg i den rollen som personen rundt deg du skal vare pervers grisete osv med?Da skjønner du nok det er ikke greit nok?Vet ikke..Dømmer ingen jeg..prøver å hjelpe..Hvis det ikke er passende for deg..må du vite at det er ment å gi råd som hjelper..ikke å dømme.Lykke til .:)
Avatar

Hmm

mars 1 2021 - 18:42
Du har noen gode sider, du høres ut som en veldig fin fyr, slik du beskriver deg selv. Men du har også en del negativer sider som du bør jobbe med: " Åpen, Rett på sak, Direkte, Frempå," Nordmenn flest er veldig reserverte og forsiktige; det kan derfor være vanskelig å få seg venner/kjæreste med denne type atferd. Det å være "klein" behøver ikke å være et problem, jeg kjenner mange kleine folk med både venner og kjæreste. Faktisk synes jeg de såkalte "kleine" er mer interessante å omgås med enn streite A4-folk, men det er min personlige mening.

Du skriver også at du er "Drøy, Pervers, Grisete", og der har man jo et ytterligere problem. Misforstå meg rett, det er ikke galt å være drøy, pervers, og grisete - jeg kjenner både kvinner og menn som kan beskrives slikt. Problemet blir hvis dette er noe av det første du utstråler når du blir kjent med noen. Kvinner vil nemlig omgås menn som de føler seg trygge og komfortable med, noe de ikke gjør ilag med noen som er drøy, pervers og grisete.
Til forsiden