Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Østfold- Tur, bad, prat

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Østfold- Tur, bad, prat

juli 18 2021 - 16:55
Er en godt voksen mann. Har barn som bor hos meg 50 % og mange ser nok på meg som - om ikke vellykket så - en som har det rimelig greit. Er ihvertfall ikke mange som vil tro at jeg sliter med både ensomhet og depresjon.
Jeg har heller ikke noen fasit, men vet at jeg har noe å by på for andre som samtalepartner og/eller turvenn. Gir meg mye og så blir det et kjærkomment avbrekk fra egen situasjon. Sitter for mye inne og alene. Føler også at jeg savner det feminine perspektivet på en del ting, så tror vel at det er en venninne som vil gi meg mest (lov å være såpass egoistisk vel?)

Så ... om det er ei dame (alder spiller liten eller ingen rolle) som kunne tenke seg å rusle en tur i skog og mark og prate om alt mellom himmel og jord (eller ikke si et ord - bare ha selskapet) eller sitte på svaberget og nyte stillheten og prat (kanskje ta et sent kveldsbad) eller låne en armkrok .. Ja, da sender du kanskje en melding?
Til forsiden