Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker meg venn(er)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker meg venn(er)

sep 29 2019 - 22:28
Jeg er ei dame på 44 år som er veldig ensom, jeg har noen venner her i Oslo men føler meg allikevel ensom. Jeg er nygift til verdens snilleste og mest tålmodige mann men tror forholdet vårt har godt av at jeg får meg en eller flere gode venn(inner). Jeg er også mamma til 2 gutter, en på 20 år og en på 9 år.
Jeg sliter psykisk med angst/depresjon og regulerer dette med overspising, jeg er for tiden hjemmeværende da jeg er går i behandling.
Jeg søker ærlige mennesker som kaller en spade for en spade, og tåler det samme tilbake.

Bor du i Oslo eller omegn så skriv gjerne et par ord.
Avatar

Håper du har det bedre nå?

jan 29 2020 - 17:48
hei Eliza! Jeg kjente meg igjen i innlegget ditt. Det er lenge siden du skrev denne meldingen. Håper du har funnet deg en venn/venninne, og at du har det bedre med deg selv nå? Ta gjerne kontakt om du ønsker. Jeg er en mann på 54 fra Oslo som søker en venninne. En som liker ærlige, støttende og utforskende samtaler rundt alle mulige livserfaringer- på godt og vondt. Jeg har mange «venner», men dessverre ingen som jeg føler meg fortrolig nok med til å snakke om mye av det jeg har på hjertet.
Jeg er glad i mennesker, og er en som du kan ha full tillit til. Jeg er også god til å lytte. I tillegg kan jeg nevne at jeg føler meg ungdommelig i kropp og sinn, og har god sans for humor. Ta kontakt hvis du ønsker. Alt godt,
Avatar

Hei Eliza

feb 4 2020 - 08:40
Jeg er en dame midt i 50 årene som bor i nærheten av Oslo. Jeg sliter også med angst og depresjon og overspisingslidelse akkurat som deg. Ser det er lenge siden du skrev innlegget ditt, men om du er innom og fortsatt savner kontakt med noen, så er jeg tigjengelig. Er innom her med jevne mellomrom.

Klem
Til forsiden