Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juni 23 2020 - 05:21
Ble lagt til som venn av et par forskjellige her på forumet.
Et par mld og så ble det stille, hadde vært hyggelig og kunne hatt noe feminint og chatte litt med.
Blir fortvilet får ikke vist hvem jeg er med bare en mld som aldri blir besvart.
Lei meg orker ikke mere kompis kvelder eller slikt, gir ingen ting.

Dritt lei alt.
Avatar

Re: Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juni 30 2020 - 07:06
Blir så fortvila og lei meg , vet ikke hva jeg skal gjøre.

Blir bare et trist liv detta.
Avatar

Re: Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juli 1 2020 - 09:05
Hei@Haoth831!

Jeg har ingen problemer med å forstå at du lengter etter litt oppmerksomhet og kontakt fra det annet kjønn. Det er vel ingenting som er mer naturlig enn det, og når denne kontakten uteblir av forskjellige årsaker, ja - da blir man lettere frustrert.
Det kan være enkelt å peke på hva man gjør feil , men prøv å tenk tilbake på hva du har lykkes med tidligere. Det kan hende du leter på feil sted. Om du f.eks sitter bak PC'n og forventer at damene bare skal fylle opp inboxen så er det på tide å stikke fingeren i jorden. Det er ikke sånn det er og det er heller ikke sånn at alle bader i kontakt fra det motsatte kjønn. Jeg tenker at du kan fortsette med nettdating, men det er også viktig at du kommer deg litt ut og får luftet deg. Pluselig møter du drømmedama på super'n eller på stranden eller ja, hvor som helst...... Det er uansett viktig at du puster dypt og lar ting utvikle seg i naturlig tempo - blir man for PÅ - så mister folk fort interessen.
Nå vet ikke jeg hvor du er l livet og om du har mye erfaring - men om du er godt voksen, så registrerer jeg at en del mannfolk titter over landegrensene på jakt etter partner. Om det er veien å gå, vet jeg ikke - men ikke glem at det er håp:) Sommeren er her og det er en flott tid for å møte noen - jeg tror du har det som skal til - så lykke til!
Avatar

Re: Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juli 4 2020 - 08:05
Er jo mye ute , er hvertfall seks til ti timer ute hver dag.
Det jeg er dårlig på er og være på steder der hvor man møter folk, ikke noe angs eller noe slikt bare trives ikke.
Ønsker ingen nye venner eller noe slik, blir veldig halvhjertet fra min side de gangene jeg har prøvd.
Er det og ha noen dele hverdagen med og nærkontakt som er viktig.
Er veldig en til en person også foresten.
Utenlanske damer er ganske uaktuelt
Avatar

Re: Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juli 4 2020 - 09:51
Du sier utenlandske damer er uaktuelt, men kanskje det er her du kunne svelget noen kameler og prøvd d? Som du sier du vil jo ha nærkontakten, så hvorfor begrense utvalget ved å basere det på etnisitet, d å finne den rette er en evig prøvelse, og d begynner med erfaring-rikere-opplevelsen gjennom å møte forskjellige mennesker. Hva har du å tape når du ikke har truffet noen?
Avatar

Re: Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juli 4 2020 - 10:17
Ikke etnisitet som gjør det er mere det at jeg ikke er noe intressert i og reise , utenlansk mat , kultur osv
så ser ikke hvordan et slik samliv på sikt skulle kunne bli bra for noen part.
Avatar

Re: Ny uke , igjen ingen svar på meldinger på nettdate sider.

juli 4 2020 - 22:02
Igjen, du begrenser deg selv med slik tankegang. D r ikke slik at du må ofre deg for å tilpasse ny kultur, hvis begge respekterer hverandre vil hun ta deg for den du er, du trenger jo ikke å reise til hennes land om du ikke vil. Derfor trist hvis du begrenser valgmulighetene ved å ikke ta foten over terskelen og prøve, alternativet er å ikke treffe noen. Man kommer langt med et åpent sinn :)
Avatar

Hmm

juli 5 2020 - 14:52
Du er klar over at ikke alle som et på forumet ønsker dates at det kanskje er litt feil syns jeg da.De personene som du følte deg avvist av her på forumet det kan hende det ha4 skjedd noe i livet dems.Det kan hende de har vært dårlige el hva som helst.Det jeg prøver å si at ikke forvent for mye på ett slikt sted.Så er det sant det Nacario sier her du setter begrensninger når du sier du ikke vil ha utenlandske damer.Jeg mener det er kjempe spennende med andre kulturer og det er trist du ikke har interrese av slikt spesielt reising.Det jeg prøver å si trenger ikke at du ha4 gjort noe galt her på forumet men at personene du skrev med hadde andre ting rundt seg å tenke på.
Avatar

Re: Hmm

juli 5 2020 - 21:59
Har aldri sett på dette forumet som en arena for å få seg date eller prød og få en date her, i beste fall noen av det andre kjønn og chatte litt med har vært tanken min.
Avatar

Hei

juli 5 2020 - 22:18
Ok men hva konkret skjer da?har en jente på private og når du skriver om deg selv så forsvinner hun.kan det hende at hun ikke har vært så mye på forumet da?
Avatar

Re: Hei

juli 6 2020 - 06:48
Vet ikke hva som skjer, godt mulig bare er andre ting slik som jobb helse osv. Men begyner jo og lure siden jeg aldri har fått kontakt med noen på dating sider også.
Litt ekstra tungt på morgenen i dag.
Veldig stille i huset, har en del og gjøre ( plen klipp etter en regnfull helg blandt annet)
Snart morgen turen med hundene nå, prøve og stoppe å gråte slik at jeg får gjort det.
Avatar

Hei

juli 7 2020 - 23:14
Viktig du ikke gir opp da.Skjønner du føler ekstra på den når du bor i hus og det e4 stille.Man kan aldri være sikker hvem daten er egentlig.Hvor mye man kan stole på en men viktig at du ikke gir opp tenker jeg da.
Til forsiden