Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen voksne å skrive litt med her??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen voksne å skrive litt med her??

jan 8 2018 - 09:59
Jeg er av typen som heller vil skrive litt i stedet for å treffes sånn i starten..Sånn litt senere så kan det jo forandres litt på da...- Tror det mest er pga at jeg trenger litt fen tryggheten av å bli littegrann kjent først..
Jeg er en dame- rukket å blitt 41 år. Har ingen barn, men en sambo jeg er glad i. Vi savner vel av og til begge litt flere venner, men vrient å få i voksen alder, og særlig om man ikke er den mest pågående .. ( og til tider har hatt noe depresjon og angst- men er jeg med folk så syns ikke det- liker jo mest være glad og i humør!)
Noe av det jeg liker er dyr, reise, litt museumbesøk/ se nye steder, lese, litt film, ta litt vin(eller øl sammen), danse, noe brodering, foto mm...
Bor i Buskerud..
Avatar

Hei.

jan 8 2018 - 14:12
Vil gjerne bli bedre kjent.
Er en mann på 36 som søker noen å skrive med og kanskje etter hvert møte og dra på kafe med eller bare gå en tur sammen med.

Er gift, men kona har flyttet ut for en periode, da vi prøver å jobbe med hvert vårt i håp om å komme styrket ut av dette.
Har en katt som heter Bagherra, som er 4 år, livat liten katt.

Hvis du vil vite mer, gjerne ta kontakt!
Mvh
NESFELLELACI
Avatar

hei

jan 21 2018 - 10:57
Hei, har samme situasjon. Er ikke enkelt i voksen alder å treffe andre, eller få nye venner om man ikke er veldig utadvent. Jeg har mine venner fra gamle dager og oppveksten men vi bor jo langt fra hverandre og da er det gratulasjoner på facebook og likes på bilder som gjelder. Selvsagt arbeidskollegaer, men da får man jo gjerne dosen gjennom 8-10 timer pr. dag uka gjennom :-)

Nei det er vanskelig å finne venner, faktisk lettere å finne kjæreste/datingtreff enn å treffe venner. Samfunnet er vel kanskje blitt litt sånn...

Send gjerne noen ord om du føler for det.

Mann / 47 / Buskerud
Til forsiden