Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som sitter Alene i Dag på Selveste Jul Aften ??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som sitter Alene i Dag på Selveste Jul Aften ??

des 24 2017 - 10:55
Jeg Gjør det.

Det ble Kjokolade og Brus til Frokost i dag :):) JA Koffor ikke,hehe. Må bare prøve å kose seg best mulig med God Mat og Drikke og Kjokolade mm.

Lettvint Middag pga. litt dårlig Matlyst, men men.
Mat må man jo ha i seg. Så her spiser jeg Burger fra Bensinstasjonen og Pizza :):):):):)

Enn Dere ?

Noe Bra filmer som går i Julen og på Tven dere kan annbefale ? :)
Avatar

Re: Noen som sitter Alene i Dag på Selveste Jul Aften ??

des 24 2017 - 11:38
Hvordan Kjokolade liker du best ? :)
Avatar

Ja

des 24 2017 - 16:14
Fått gnidd inn på sosiale medier om god jul fra familer og ikke bedt noe sted å influensa pga blir dårlig av å bo id huset enda skal huseier ha 4-5 Tusen I strøm itillegg til husleie forskudd strøm når ikke hjelper m varmovner på å d trekker fra vinduer å iskalde gulv så grått mye pga d å ingen bryr seg om dette. Av familien bare sier skal hjelpe må flytte når finner noe annet men ikke enkelt når er 3 mnd oppsigelse å har ikke igjen krefter nå. Lagd meg grønn te men iskaldt stå opp eneste varm under dyna. Må kose seg ja men akkurat nå vil jeg bare vekk å bort fra de arrogante huseira å bråke unga dems. +vært mye m huset itillegg å jeg har forhindret større skader men ikke fått et takk. Utleiboforeningen.er d ikke hjelp få ifra I d hele tatt. Vet at sikkert noen som har d verre men nå føles d ikke sånn. Jævla huseier ringte å sendte mld om at utelampe var av å de krever at den skal stå på å skifta pære som slukker om dagen d maser de om .stått på dag og natt I over 3 uker men bare slo av å glemte slå på igjen å før halv 5 drev han ute der enda sa at skulle gjøre d I nov 16 /: er mer å men er så lei fått magesår å trur jeg. Dere får kose dere så godt dere kan dere som år alene å takke for at ikke fryser å sette pris på de små tingene /gleder.
Avatar

ja

des 24 2017 - 21:12
Første inlegg her, etter at jeg snublet over siden.

Alene i dag. Bevisst valg.
Akkurat diagnostisert med depresjon og sosial angst etter 10 seige år og en kjip høst hvor jeg motet meg opp til å be om hjelp.
Ganske greit å senke skuldrene å slippe maset som familiejul er egentlig.
Avatar

Ja

des 25 2017 - 00:58
Jeg gjør det også
Til forsiden