Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som kjenner seg igjen? Ensom Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som kjenner seg igjen? Ensom Bergen

juli 31 2017 - 22:08
Hei, jeg er helt ny her og vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Men saken er at for ett år siden og frem til no har det skjedd flere vanvittige hendelser som har gjort at jeg har gått litt ut av "mitt gode sinn" om man kan si det slik. Det ble formye for meg og jeg gikk inn i en depresjon, så sliter jeg med angst fra før og alt ble bare værre. Jeg er i jobb og der fungerer jeg fint, der er jeg Happy og glad og no problem, men privat "låser jeg meg inne" lett for å tenke negativt og tar minimalt kontakt med folk. Fordi jeg føler jeg ikke er helt megselv for tiden og redd andre skal merke det.Jeg er i ett modus, der hvor jeg har vanskelig for å holde ting tilbake, om tanker, meninger etc. i samtaler, ting jeg naturlig holdt tilbake før, kan bare dette ut no. Tenker ikke før jeg snakker alltid.Før jeg ble deppa osv og hadde det bra, så var jeg stødig og alt Ok, men no føler jeg at jeg på en måte har mistet megselv litt. Er stresset og urolig og selvfølelsen har vært bedre for å si det slik.Andre som har det sånn eller skjønner hva jeg mener? Som også føler seg ensomme og har lyst å bli kjent? J-82
Avatar

J 19

juli 31 2017 - 22:55
Hei, jeg kjenner meg litt igjen i noe av det du forteller. Jeg har også vansker med å holde tilbake på ting, og har blitt litt "dårligere" på å skjule følelsene mine. I noen tilfeller går det bra, og i andre tilfeller vil jeg grave meg ned fordi jeg føler at jeg presser problemene mine på andre. Men det som jeg også tenker er at det er et rop om hjelp, og det fungerer ganske ofte å snakke ut om det. Kanskje det ikke føles så bra der og da, men i ettertid. Vil ikke egentlig si at jeg er ensom, fordi jeg vet jeg har mange rundt meg, men likevel så føler jeg ofte på at jeg er ensom, fordi jeg ikke tør å snakke med noen alltid. Gjerne send meg en melding, vet ikke helt om jeg forstod :)
Avatar

G 23

aug 5 2017 - 15:24
Trur jeg kjenner meg igjen i deler av dette. Gikk på en kraftig smell for en 3 år tilbake, og har brukt tiden min på å komme meg tilbake samtidig som jeg studerer. Hoss meg kommer jeg ikke til å bli den gamle meg, og har ingen ønsker om det heller siden det var det som fikk meg til å gå på smellen. Men jeg husker at i en lang periode så var jeg redd for å vise frem sider av den nye meg. Du forteller at ting du tenker på plutselig kan komme ut i samtaler, og at du er redd for dette. Er du sikker på at dette ikke gjør deg godt? At du er mer sann med deg selv og kanskje ønsker å finne noen å relatere deg til? Har en veninne som gjorde dette. Hun mistet mange venner, men fann også mange nye som jeg vil kanskje kalle for mer ekte venner.
Til forsiden