Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som kjenner seg igjen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som kjenner seg igjen?

feb 23 2019 - 21:12
Hei. Vet ikke helt hvor jeg skal starte, siden dette er helt nytt for meg. Tror jeg skriver dette fordi jeg ønsker å få ned litt av mine tanker..
Jeg er en jente på 21 år, med samboer og en datter på 1 år. Vi bor i en enebolig, og har det egentlig ganske bra.
Til våren blir det tre år siden jeg slutta på VGS, og etter det har jeg bare jobbet noen måneder, og vært hjemme med permisjon. Det har selvfølgelig vært fantastisk å være sammen med datteren min hjemme etter hun kom til, men jeg kjenner at jeg føler meg ekstremt ensom. Har god familie rundt meg, og ikke minst kjæresten min. Men jeg har ingen venner, snakker kanskje med en venninne fra barneskolen noen få ganger, og på snap, men ellers er det ingenting.
Kjæresten min er en veldig sosial type, som gjerne snakker med venner og kolleger hele dagen både på tlf/melding/snap. Og jeg kjenner jeg kan bli litt sjalu på det, fordi jeg ønsker å ha en god venninne eller en "gjeng" jeg har det skikkelig bra med, og som jeg kan snakke med om alt.
Kan også sies at selv om jeg har en familie som jeg vet kommer til å stille opp om de får vite at jeg er så ensom og trist som jeg er, så har jeg STORE vanskeligheter med å skulle fortelle dem det, fordi jeg synes det er "flaut". Har aldri likt å snakke om meg selv til noen (bare til kjæresten min), men kan gjerne snakke med andre og gi gode råd.
Er det noen som kjenner seg igjen, og som evt. har lyst til å skrive med meg?
Avatar

RE: Noen som kjenner seg igjen?

mars 11 2019 - 23:59
Hei! Jeg kjenner meg igjen, er også veldig ensom. Er kvinne på 27 år. Jeg har sosial angst og er ufør, så jeg er mye alene i leiligheten min. Har noen venninner jeg treffer av og til, men det er selvfølgelig vanskelig og tar mye krefter.
Avatar

Jeg kjenner meg igjen...

sep 8 2019 - 17:03
Jeg har alltid savnet å ikke ha venner eller en skikkelig vennegjeng.
Vil du sjekke ut innlegget mitt?
https://www.sidetmedord.no/Forum/Ensomhet/Vil-starte-et-fellesskap-brevvenner-er-du-med
Avatar

Hei

jan 20 2021 - 20:17
Hei! Jeg er en 20 år gammel gutt/mann og bor i Oslo. Jeg er hobbyfotograf , skriver låter for meg selv. Går tur. Liker frappe. Har egt ingen venner. Jeg er snill, har god sans for humor. Respektfull og ærlig. Vil gjerne bli bedre kjent med deg.
Til forsiden