Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som kan hjelpe meg å forstå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som kan hjelpe meg å forstå?

april 17 2009 - 01:54
Hei. Jeg møtte kjæresten min for 7 mnder siden og har forstått på hele meg at dette er jenta jeg vil våkne opp med hver dag resten av mitt liv. Vi bor hver for oss, jeg alene og hun med sin sønn på 5. Det jeg ikke helt forstår er at jeg tenker på henne hele tiden og når jeg er ferdig på jobb vil jeg tilbringe min tid med henne og sønnen. Hun sier at hun liker å være alene med seg selv og at dagene flyr for fort. Vår verden er nok ganske forskjellige. Hun har folk rundt seg hele tiden, og med sønnen så får hun vel underholdningen der. Jeg har venner og familie jeg kan besøke, men det er jo henne jeg vil se. Venner og fam blir liksom andrevalget og de har jo familie selv så kan jo ikke besøke de hver dag. Problemet mitt er at jeg føler meg altfor ensom. Vet ikke hva jeg skal gjøre hver dag. Hun liker å ta ting på sparket og det kan ende med helgereise uten å ville ha med meg. Hun sier at hun vil tilbringe resten av livet sitt med meg, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til en jente jeg har lyst å sove og leve med hver dag, mens hun kanskje en gang i uka. Gråter vel så og si hver dag og klarer ikke finne på noe som tilfredstiller dagene mine. Alt blir "kjedelig" når jeg vil bare en ting. Ha en fin familie med henne. Jeg forstår at alenemor opptar mye tid, men jeg forstår ikke hvorfor det bortskriver savnet etter meg. Noen råd til hva jeg burde gjøre?
Avatar

Re: Noen som kan hjelpe meg å forstå?

april 21 2009 - 20:10
Hei!
Jeg føler med deg. Jeg har også en kjæreste jeg er veldig glad i og som jeg vil være med hele tiden. (Jeg er jente på 24). Jeg føler meg ofte klengete og masete. Vet ikke hvordan det er for deg, men jeg klarer ikke knytte meg til så mange på en gang, og syns derfor det er lettere å holde meg til kjæresten min. Samtidig vet jeg at jeg mister han om jeg kveler han helt. Det er ikke lett. For meg handler det om at du finner noen som du kan være nær med, og hvis det er et savn etter nærhet kan det ta litt av når du treffer den spesielle. Som om de når inn til det fine, men også sårbare. Kanskje du er redd for å miste henne, og derfor vil være med henne hele tiden?
Avatar

Re: Noen som kan hjelpe meg å forstå?

juni 2 2009 - 00:56
Jeg tenker at ente, så har ikke hun de samme planene og ønskene for framtiden som du har, hun er bare redd for å fortelle deg det.

Eller: Hun er som meg. føler seg litt kvalt, fordi hun egentlig ønsker det samme som deg, men ikke helt tror det vil skje fordi hun har blitt såret før og heller da velger å holde deg på avstand. en avstand hun føler hun kan kontrollere, at det er hun som holder kortene om du skjønner? om dette er tilfelle trenger hun skikkelig å overbevises, ja en alenemors verden er travel, men dra på tur uten deg? det kan også være at hun rett og slett vil ta det sakte pga barnet sitt.
Til forsiden