Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen andre ensomme sjeler der ute?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen andre ensomme sjeler der ute?

nov 27 2021 - 01:14
Kjenner ekstra sterkt på ensomhetsfølelsen hver gang det nærmer seg jul. Det gjør ekstra vondt å være på jobb og se hvor mye andre gleder seg til å tilbringe tid med venner og familie. Man blir også automatisk trukket ut av diskusjoner rundt dette. Det finnes ingen mekanismer for å ivareta, man er bare levende død for å få komme seg igjennom dagen etter beste evne. Det er ressurskrevende, og ting tar ekstra lang tid. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi drømt om å havne i denne situasjonen. På veien har jeg også mistet egenskaper som gjør meg mindre attraktiv i sosiale settinger som fører deg frem i livet med nettverk. Fungerer greit i det daglige, men dette har vært karrieredrepende. Så ender man her, spekulativ til livet som helhet. Jeg har valgt å holde ut, prøve være en god venn for de jeg har, være en god kollega for å hjelpe andre opp og frem. Har aldri forventet få noe igjen, aldri fått noe igjen noe som jeg heller ikke kan kreve. Merker at hvert år blir tøffere jo eldre jeg blir. Det nytter ikke være kunnskapsrik annet enn å overleve og fungere daglig i mitt virke. Hjertet mitt har aldri hjulpet meg med å finne mitt sanne jeg, hva jeg vil eller lengter etter. Livet er rart og komplekst, samtidig veldig smertefullt.
Avatar

Re: Noen andre ensomme sjeler der ute?

nov 27 2021 - 01:31
Kan absolutt relatere
Avatar

Re: Noen andre ensomme sjeler der ute?

nov 28 2021 - 13:42
Kjenner meg godt igjen Endagomgangen, egentlig som jeg skulle skrevet det selv


Kunne gjerne tenkt meg å dele litt erfaringer hvis du har interesse av å skrive litt privat?
Er bare å sende venneforespørsel og privat melding, det gjelder andre i samme situasjon også.
Avatar

Re: Noen andre ensomme sjeler der ute?

nov 28 2021 - 18:59
Jeg kjenner meg igjen i endagomgangen.
Skulle gjerne møte en eller flere i liknende situasjon til en ærlig prat som den vi er . Har " flytta hjemmefra" etter lengre samliv. Jeg liker både alvor og (galgen) humor.Jeg møter mange ensomme i min jobb i helsevesenet men kan ikke bli for privat der så jeg savner å dele med ekte mennesker , gjerne over en kaffe eller et glass eller I bevegelse i skog eller Oslo by. Ses vi før jul?

Avatar

Ensomhet

des 2 2021 - 18:51
Desember for meg er en konstant påminnelse på hvor ensom jeg er.
Avatar

Re: Noen andre ensomme sjeler der ute?

des 19 2021 - 00:34
Desember og juletider er forferdelig for meg fordi jeg har ingen familie å være sammen med. Det at alle andre gleder seg gjør meg enda mer deprimert. Bestemoren min døde for 2 år siden og hun var den eneste som holdte meg i live, jeg vil bare dø..
Avatar

Hei

des 19 2021 - 21:02
Jeg tror at bestemoren din hadde ønsket at du har det bra og er sterk nok å bygge deg en lykkeligere og lysere hverdag.Tenk at hun er en engel som passer på deg oppifra.Trøst deg med det..selvom det er magert..men tenk at ånden hennes og ønsket hun skulle hatt for deg..er at du er lykkelig..Fokuser på det isteden..hvordan og hva kan du gjøre å bygge deg sterkere og ikke la deg være så trist ..Kom ut av den vondte sirkelen… julen er vondt og ensom for mange ,..det er så mange som føler det samme..selvom de har andre rundt..man kan føle seg ensom og ikke sett ,forstått likevel.I smerte og håpløshet blir du kjent med deg selv..dine styrker og overlevelse strategier og lærer å komme deg nær og bygge deg opp..Du kan prøve skrive ,male,tegne,være kreativ..Og etterhvert får du smerten mer på avstand og beggyner og orientere deg til nye strategier å komme deg mer i lyset..Distanser deg fra smerte,tristhet ved å gi den et navn og være obs når den kommer og snakk med den.Hei misses Sad how Are you today?What do you want to tell me about today?I give you 30 minutes of my time..After you can leave politet and hope next time you Are a little happier..osv..Sånt får du den på avstand og prøver å snakke den til fornuft iten at du holder den bare innenfra usynlig inn i deg?Klem og husk du er verdifull og bestemor engelen passer på deg og ønsker du er lykkelig..Prøv å oppfylle en del av ønsket bestemor engelen har fra himmelen.:)
Til forsiden