Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å skrive eller snakke med. Mann 46

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å skrive eller snakke med. Mann 46

nov 23 2017 - 15:36
Hei. Er en kar på 46 som søker noen å ha litt kontakt med om personlige tema. Jeg er vel en oppegående fyr med det jeg trenger men er veldig sensitiv ift dem jeg er glad i. Jeg sliter med at jeg må ordne alt som jeg ser andre sliter med, spesielt de som står meg nær. Dette er håpløst slitsomt. Er det noen som kjenner deg igjen og som vil dele erfaringer? Du kan være hvem som helst :)
Avatar

Hei

jan 26 2018 - 20:09
Fyr løs :) sendt deg venneforespørsel
Avatar

Re: Noen å skrive eller snakke med. Mann 46

jan 26 2018 - 20:34
Gjett om jeg kjenner meg igjen!

Slik jeg har forstått dette når jeg har oppsøkt viten om det, er at dette er typisk atferd for et mennesker som er vokst opp med å ha et altfor tidlig ansvar for andre, f eks søsken eller være i foreldrerolle til sine foresatte. Altså å ha ansvaret for foreldrenes ve og vel, og deres følelser. Når de voksne ikke er i stand til å være den voksne foreldren eller foreldrene.

Jeg har hatt mye nytte av å fokusere på begrepet ansvar. Det kan jeg bruke når jeg får tid til det, men i veldig mange situasjoner skjer det så raskt at jeg tar på meg andres problemer at jeg er henvist til etterpåklokskapen. Uff, nå gjorde jeg det igjen, asså. Men øve, øve, så går det smått om senn litt framover.

Du kan gjerne sende meg en mail hvis du vil, de kommer visst ikke fram før det er foretatt venneforespørsel på denne nettsiden.
Til forsiden