Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nitrist å ha gratisbilletter til DFDS men

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nitrist å ha gratisbilletter til DFDS men

feb 24 2016 - 13:53
Ingen å dra med

Avatar

Re: Nitrist å ha gratisbilletter til DFDS men

feb 24 2016 - 15:24
Føler med deg <3
Avatar

Da er vi i samme båt :)

feb 24 2016 - 23:38
Det hjelper litt.
Avatar

Inviter!

feb 24 2016 - 23:38
Når en ikke har er stabilt nettverk rundt seg må en gjøre noe med det. Dette hørtes brutalt ut og jeg skjønner og vet at det ikke er lett. Men kan ikke du invitere noen. For eksempel noen herifra?
Avatar

Til Bøøøøø

feb 25 2016 - 20:50
Jeg har faktisk spurt flere jeg kjenner. Jeg kjenner ingen herfra foreløpig, men det var jo derfor jeg meldte meg inn her, nettopp for å ta litt grep. Men hvem vil dra på tur med noen de ikke kjenner i det hele tatt, ville du?
Avatar

Hei igjen Charisma =)

feb 25 2016 - 21:28
Det vare et litt brutalt forslag fra meg!!!!!
Men synes det er utrolig bra at du prøver. Det er veldig mange her som sier de ønsker å utvide vennekretsen sin. Innbiller meg at de har mulighet til å hoppe i det. Jeg er nok litt begge deler avhengig av hvordan jeg har det. Jeg har både avslått/feiget ut og hoppet i det her inne med å møte folk.
Må innrømme at jeg ikke vet hva DFDS er forno. Men kanskje hvis du forteller litt om deg selv her? Jeg og andre liker å vite litt i hvertfall =)
Avatar

Hei Bøøøøøø

feb 25 2016 - 22:39
Jeg elsker spontanitet, men vet ikke om jeg heller hatt lagt ut på båttur og delt lugar med en villt fremmed altså. DFDS er båttur tur-retur Oslo- København. Nå vel, jeg har lagt det bak meg, det var bestillingsfrist i dag. Det er mer erkjennelsen av å ikke ha en vennekrets å gjøre slikt med. Turer, det å møtes, ta en prat, se en film, dra ut å danse osv.. Jeg vet godt at det er min egen feil at jeg er i denne situasjonen nå. Men jeg spør meg hvorfor jeg har valgt som jeg har gjort. Alltid prioritert kjærester over vennskap kanskje, alltid holdt folk på avstand for å slippe å miste dem kanskje, usikker i sosiale situasjoner ja... Men jeg vil bygge meg et nettverk og dette virket som en fin plass å starte. Jeg nekter å bukke under for usikkerhet og ensomhet.

Jeg er 33 år gammel, alenemor 50/50, som søker noen å finne på ting med i Oslo når arbeidsdager er over. Ta gjerne kontakt :)
Avatar

Hei =)

feb 27 2016 - 10:48
Jeg har også holdt folk litt på avstand fordi jeg har hatt noe stygge avvisninger før. Prøver å jobbe med det, ikke lett alltid. Men det hjelper å være ærlig med seg selv og andre. I hvertfall når en bukker litt under for usikkerhet og dårlig selvtillit. Dette kan være et fint sted å utvide nettverket sitt. Mange føler på det samme. Danser du forresten noe spesielt ??
Klem
Avatar

Re: Nitrist å ha gratisbilletter til DFDS men

feb 29 2016 - 15:04
Jeg er i samme "båt" som deg! Har akkurat fullt 40 og vil så gjerne på jentetur for å feire, men ingen av de få såkaldte "venninnene" jeg har vil ikke være med. Utenom mann og barn er jeg ensom, har ingen å dra med
Avatar

Rosapion

feb 29 2016 - 15:48
Det er så leit å høre. Jeg vet hvor hard og vond den følelsen kan være. Finner du noen her inne ?? En må rett og slett legge det bak seg og begynne på nytt og det er beintøft. Glad for at du har mann og barn. Gjør det koselig for deg selv.
Stor klem
Avatar

Re: Nitrist å ha gratisbilletter til DFDS men

feb 29 2016 - 15:57
Takk for omtanken! Har meldt meg inn her idag, fordi jeg tror jeg trenger det. Har lukket dette tabuet inne i flere år, og kjenner jeg får tårer i øynene bare av å skrive om det. Ingen vet at jeg har det sånn. Har lyst til å låse opp døra, og får litt sol i sjelen. Men å få venner her, det tviler jeg på. Har ikke fått en ny venn på åresvis..
Avatar

Hei Rosapion

mars 6 2016 - 22:30
Velkommen til denne siden. En fin side der en kan få sagt mye en har på hjertet. Hvem vet, kanskje du møter en som passer =) Hvorfor kan du ikke låse opp, og få litt sol i sjelen? Det er vanskelig å få venner her, men det er ikke umulig. Men en god støtte er de fleste her altså =)
Avatar

Til Bøøøøø

mars 10 2016 - 13:34
Takk for svar, igjen. Du virker som en omtenksom person. Det er en god start bare å innrømme at jeg ikke har venner! Føles godt å ha ett forum å si det "høyt" på. Får energi bare av å det ut, slippe å holde maska. Kanskje flere har det sånn? Lever ett tilsynelatende bra liv (for all del, har det bra), men ensomt. Aldri bli bedt på fest, eller turer eller ett glass vin.
Avatar

Rosapion =)

mars 10 2016 - 15:56
Ja jeg tror jeg er ganske omtenksom. Jeg vet veldig godt hvordan det er å ha det sånn som du har det. Jeg har det sånn til tide jeg også. Jeg har en personlighet og en diagnose som gjør meg veldig usikkert. Tror det er en link der. Diagnosen er ADD... Synes det er veldig koselig å skrive med folk som har evne til å forstå. Har fått en fantastisk venn her på "Si det med ord". Men jeg blir i dagliglivet konfrontert med ensomhet og usikkerhet. På skolen osv.
Heier på deg og koselig å holde kontakt her =)
Klem
Til forsiden