Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når min far ikke tar kontakt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når min far ikke tar kontakt

okt 5 2022 - 22:15

Jeg savner mer kontakt med min far. For noen måneder siden inviterte jeg han på kaffe. Han kom. Men i ettertid har jeg ikke hørt i fra han. Han verken spør om jeg har det bra med å ringe eller send melding. Invitasjoner tilbake uteblir. Jeg innrømmer dette gjør meg ensom.

Jeg ser han er flink til å gjøre sosiale ting med min stesøster. De drar gjerne på hytteturer sammen. Eller gjør noe sosialt hjemme hos dem når hun på ferie hjemme. Min stesøster er oppegående dame på 30 år. Hun har både venner og jobb.

Er det innafor å si i fra? Spørre om hvorfor han ikke tar kontakt eller inviterer til noe sosialt? Hvorfor han tilbringer mer tid med sin stedatter framfor meg?
Avatar

Re: Når min far ikke tar kontakt

okt 6 2022 - 19:31
Jeg tenker at det vil være en fin ting å fortelle til faren din hvordan du opplever det og hva du ønsker.
Avatar

Re: Når min far ikke tar kontakt

okt 6 2022 - 21:19
Synes bare du skal ta kontakt med han vidre, kanskje han venter på at du skal ta kontakt og ikke vil være massette og pågående. Han er trolig og lei for å ha lite kontakt med deg og kanskje er han usikker. Bare prøv ta kontakt inviter an på kaffe , eller forelslå å treffes på en kafe. lykke til
Til forsiden