Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mye her inne om dagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mye her inne om dagen

nov 14 2019 - 21:37
Klarer ikke føle annet enn tristhet med alt. Overdriver ikke. Bare trening og visse ting som holder fokuset på noe annet. Jeg blir liksom likt av mange. Men bare for å være en vennlig fyr i så fall. Det gjør meg nesten tristere. Føler meg forferdelig ensom.
Avatar

Hva gjør deg trist?

nov 15 2019 - 22:59
Klarer du å få skrevet ned nøyaktig hva som gjør deg trist? Jeg tror jeg kan forstå litt, at du kanskje vil bli likt av flere grunner enn bare å være vennlig og "vanlig". Men dét også er jo en stor styrke i livet. Jeg liker absolutt ikke å generalisere, men du er da ingen voldsforbryter og kriminell som gjør livet surt for andre? Dét er noe å være takknemlig for :)

Prøv å finn glede i å tenk at du er heldig med livet. Du er heldig som lever trygt og godt. Dette er verdier som aldri kommer til å forsvinne.

Så kan du prøve å tenke litt stort av og til hvis dét hjelper; hva er det du kan tenke deg om virkelig ville snudd rundt på livet ditt? Jeg antar at kjærlighet og forholdsliv er noe de aller fleste ønsker seg. Så prøv å gravitér mot det :) Du trener, er aktiv, du er tydeligvis rundt folk. Prøv å bli med på flere aktiviteter kanskje? Ting som er mer "aktivt" enn trening i seg selv? Noe man kan gjøre felles med andre. Felles skogturer, klatring, dans, det kan jo være så mangt. Dette er også ting som aldri blir mindre relevant i livet.

Det er fokuset på ting som vil være viktig for deg selv om du var milliardær, som man må fokusere på. Hvor penger og plikt ikke spiller noen rolle. Sjelen! altså. Hva mangler for å få sjelen til å føles levende?
Avatar

Minner meg på det jeg ikke har

nov 16 2019 - 22:05
Når jeg gjør noe så minner det meg bare på det jeg selv ikke får i livet. Og det er omtrent ingenting jeg ønsker meg i livet lenger. Det er stort sett sex og kjærlighet i hodet mitt. Føler at de jeg prater med om det bare himler med øynene når jeg sier det. Som om det ikke er et virkelig problem. Poenget var uansett ikke å gå så inn på det her. Bare at den gode opplevelsen av noe finnes ikke i meg lenger. Opplever alt som urettferdig, brutalt og meningsløst. Trening holder fokuset en liten stund, og gir jo håpet om å bli mer attraktiv.

Jeg er ingen voldsforbryter, men føler ingen glede over det. Vet ikke hvordan det er en styrke å være vennlig. Føler meg bare tom. Godt spørsmål om sjelen. Jeg vet ikke hva som mangler

Lei for å være så intetsigende og negativ. Jeg bare er så tom. Du høres ut som du klarer å finne verdien i ting. Godt jobba
Til forsiden