Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mine siste tanker her inne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mine siste tanker her inne

juni 21 2017 - 21:59
Jeg skal leve livet slik livet er ment til å leves, Ikke at det finnes en fasit. Men jeg skal ikke bruke all min tid på nett, skal ikke bruke all min tid på et forum som har gått i dass.
Jeg skal leve som om Internett ikke eksisterer og det er ingenting som heter selfies eller det å hashtagge. Slipper sosiale - unødvendige -medier.

Jeg tenkte at Internett var kanskje en fin plass å finne venner, bli kjent med nye folk på.
Men nei, kanskje det er bedre å bare si hei til folk ute og spørre åssen det går med dem. Da får man iallefall ekte greie, man ser hvem man prater til.

Jeg er dritt lei av at grisete menn har tatt over alle steder på internett. Spiller jeg så skal en random grisete fyr komme å ødelegge med griset sitt, er man her inne så er det noe gris fra en grisete fyr.
Kunne ikke dere grisete menn ha holdt dere på de plassene hvor det er meninga at dere kan slippe ut griset deres?

Jeg føler at det er også dumt siden jeg vet at det er også flotte folk her inne. Men alt i alt så er det sunt å leve uten internett og kanskje flere joiner.

Dropp nett og smil til fremmede. Det er faktisk ganske mange ensomme der ute som skulle ønske at fremmede tok kontakt med dem.

Jeg skal ikke lenger være en av de som er avhengig av å glo på en skjerm.

Jeg burde vel kanskje ikke skrive dette.

Ønsker å slette brukeren min takk.


Hei.

Fint om du kan sende oss en melding på Sidetmedord.no, så skal vi ordne med sletting.

Hilsen
Administrator
Til forsiden