Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Min vei ut av ensomheten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Min vei ut av ensomheten

juli 20 2021 - 22:00
Hvorfor skal jeg kaste bort mine beste år alene? Jeg ser nå på solnedgangen over Nordmarka, men det er ingen bedre halvdel her å dele opplevelsen med.

Jeg trenger ikke å være alene! Jeg vet at det finnes en dame der ute i verden - en som vil få fram det beste i meg og oppleve verden sammen med meg.

Jeg skal finne veien ut av ensomheten. Dette er mitt prosjekt, og jeg vil gå inn i det med all kraft.
Avatar

Re: Min vei ut av ensomheten

juli 21 2021 - 01:15
Nå hører jeg på positiv musikk, uplifting trance. Og jeg får positive tanker om framtiden: At framtiden er hva jeg gjør den til selv!

Hvorfor skal jeg bruke tid med mennesker som bevisst eller ubevisst maner fram negative følelser?
Jeg er en bra person, som har mye bra å gi. Det finnes ingen grunn til at jeg skal bruke tid på mennesker som ikke vil meg godt.

Det har vært en lang dag i dag, med mye tanker. Som et ledd i veien ut av ensomheten har jeg sendt meldinger til flere personer fra fortiden og spurt om disse vil treffes. Noen er fra et par år tilbake, andre fra mer enn tyve år tilbake. Flere har svart at de vil treffes! Jeg har troen!

Jeg skal ut av min selvpåførte sosiale isolasjon, som bunner i angst og manglende livsglød.
Avatar

Re: Min vei ut av ensomheten

juli 21 2021 - 13:44
Flott at du tar initiativ til å forbedre livssituasjonen din... er alt for mange som passivt venter på at ting bare "skal fikse seg selv" :)
Avatar

Re: Min vei ut av ensomheten

juli 21 2021 - 23:24
Hei Alexander! Som jeg skulle sagt det selv! Ingenting fikser seg selv. Man er sin egen lykkes smed!
Avatar

Re: Min vei ut av ensomheten

juli 25 2021 - 01:12
Dette høres ut som en fornuftig mål å sette seg inni. Også tar du de fram med en så fin fantastisk postetivt tanke gang. heier på deg !!! .Også håper jeg, at du finner den store kjærligheten :D
Til forsiden