Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

april 1 2017 - 12:00
Hei! Noen er best til å treffe andre kun ved å prate jeg treffer andre ved å lære. Hvis noen her inne ønsker å lære å spille gitar eller lurer på noe som har med gitarspill å gjøre kan dere kontakte meg,jeg biter ikke, spiller bare gitar,og har gjort det hver dag i 27 år. jeg synes det er fint å treffe andre over en gitar. Tilbudet er fullkommet gratis og vil alltid være det, Betalingen min er å få treffe andre og spille og synge (hvis dere vil det). Fint om du bor i Drammen,Sandvika eller i nærheten.
Avatar

Hei!

april 22 2017 - 19:27
Så flott tiltak! Endelig noe positivt som skjer i nærmilijøet:) Carpe diem.
Avatar

Hei igjen!

juni 3 2017 - 09:44
Jeg skyver dette innlegget opp,så alle kan se det.
Avatar

Flytt

juni 3 2017 - 14:14
Flytt til Oslo :)
Avatar

Vel..

juni 4 2017 - 08:12
Da får gitaren flytte ut på egenhånd og se om den får seg noe billig og bra husvære for en billig penge.
Avatar

He he

juni 13 2017 - 19:35
:)
Avatar

Fremdeles ledig for de som ønsker gitarglede.

aug 10 2017 - 20:51
Ja du kan melde deg på om du har lyst,forhøre deg om dette er noe for deg. Det gjelder alle på forumet. Ta sjansen,aldri for sent med noe nytt,eller å friske opp gamle kunnskaper. Kom an folkens:)
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

aug 13 2017 - 15:11
Kanskje vi kan starte en egen gruppe rundt Oslo?
Avatar

Hei!

aug 19 2017 - 10:00
Jeg så meldingen din først nå,sorry. Ja vi kan jo det. Kjenner du flere som spiller gitar eller som har lyst til å lære? Har du erfaring med gitar eller har du lyst til å prøve? Sikkert flere i Oslo på gitar,lengere vei for meg,men kanskje verdt å prøve hvis dette skal bli noe av en gang. Vi kan gjerne holde på en 2-3 timer når vi først treffes. Eller er det greit at vi møtes i Sandvika? Da kan vi møtes på midten,og der vet jeg om egnede gratis lokaler,hvor man også kan treffe andre som spiller. Vet du om egende lokaler? Kan du også tenke deg å være gitarlærer? Håper å høre mer fra deg. Vennlig hilsen Frode.
Avatar

Kan du høre gitaren kalle?

okt 10 2017 - 16:19
Kan du høre gitaren lokke,klinge,rope og le,da er du prarat til en gitartrall og prat!!! Kom igjen og sleng dere på folkens,jeg har hørt at det skal være sunt og sykdomsstaggende å lære seg noe nytt også,selv hvis du ikke kan det fra før. Gevinsten kan være stor og du tørr klimpre! Kom an folkens,la gitaren lede an! Det er bare å kontakte meg anytime,så lager jeg en gitarspiller ut av deg! Meld deg på i dag. Musikk gjør livet lettere! Det du drømmer om i dag kan bli en realitet i morgen,noe å vokse på og gripe,gitaren! I all dens nytte og prakt! Stram strengene og bli med! Glem ikke å synge! Hjertelig velkommen til gitarkurs!
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

okt 23 2017 - 17:01
Vil gjerne lære å spille gitar, men jeg bor ca. en time unna da :)
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

okt 23 2017 - 18:30
Bor i Drammen og har veldig lyst til å lære å spille gitar, men kan ikke et eneste grep. Er det håp?

Mvh
Avatar

Hei.

okt 23 2017 - 20:25
Flott tiltak, Only human og du har jo kommet med ett veldig bra initiativ.Bra jobbet min venn og jeg spiller også gitar nesten hver dag, så synd jeg bor i Bergen, men kunne jo sikkert tatt en tur en dag for det går jo alltid ett tog eller en buss...hehe for det er alltid kjekt å treffe andre som spiller om ikke annet for en prat.Du får ta å skrive meg en melding hvis du har lyst og jeg vil også benytte annledningen til å si at alle kan lære å spille instrument, men noen lærer fortere enn andre så det må man finne seg i og det er ingen konkuranse så ta deg tid og kos deg du som vurderer eller har begynnt å lære ett instrument!
Avatar

Hei siden sist!

okt 29 2017 - 18:56
Hei! Det er flere som har svart meg siden forrie gang jeg var på sidetmedord. Jeg skal svare dere alle tre. Hei Avantgarde,en times kjøretur,ja det er et godt stykke unna,så det er bare slik det er. Hei Christina 75,jeg har akurat begynt å lære bort gitar til en gutt i Drammen,vi sitter på Drammen Bibilotek på Grønnland,(papirbredden). Vi startet for en uke siden,og han fikk i lekse å lære å skifte mellom 3 grep,det virker som ahn lærer fort så,vi får se hvordan det går i morgen. Jeg har også en annen elev som jeg har hatt ett år,vi har møttes hver uke og i løpet av et par måneder blir hun ørlite flinkere. Hun har mye vondt i kroppen,så hun må ta mye hensyn til det. Så det er håp for alle som vil starte spille,det starter med det første grep. Kan du 2 grep kan du allerede akkopangnere en rekke sanger. Det er bare å komme igang,også tar justerer man og finner ut ting etterhvert som det kommer og ettersom hvilket nivå man er på. Man trenger ikke kunne så mye før man føler dørene åpner seg opp. Gitar kan lånes på biblioteket. Du kan kjøpe en billig stemme "tuner" for 1ca 70 kroner i musikkbutikken. Den lyser grønt når strengen er stemt. I dag finnes det utrolig mange hjelpemidler,mange flere enn da jeg begynte å spille,selvom man kanskje kan miste motet av alle de flinke privatpersonene som spiller på youtube. Hvis du vil prøve kan vi avtale en spilletime. Hei IAmWeThePeople. Godt skrevet! Ja jeg treffer gjerne flere gitarister. Jeg har bare vært tre gagner i Bergen i mitt liv,men du kan ta deg en tur til Drammen og se på nye flotte Drammen som alle skryter av. Fortsett å spille,smidige muskler sener og ledd er gull verdt! Da kan man kose seg så ofte og mye man vil. (nesten). Så lenge helsa holder som Jonas Fjeld sier det. Jeg sender dere en venneforespørsel.
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

nov 6 2017 - 18:47
Hei igjen!

Ja, det hadde vært supert (en prøvetime altså:) Er jo kjempefint at man kan låne en gitar på biblioteket, så kan man heller skaffe seg en hvis man får det til. Bare si ifra når det passer (jeg er ganske fleksibel)

Mvh
Avatar

Hei Christina.

nov 9 2017 - 18:55
Skal vi si torsdag 16 november kl. 13.30? Da sitter jeg i 3 egtasje på papirbredden bibliotek på Grønnland i Drammen. Jeg håper de har ledige gitarer der den dagen,hvis ikke kan du reservere en.

Da gleder jeg meg til å se deg og gi deg en gitarintroduksjon. (si i fra om en annen tid passer bedere.)

Mvh Frode.

Avatar

Så vi finner hverandre.

nov 11 2017 - 18:20
Jeg bruker briller,har blondt hår,er 1,80cm høy,småkraftig og er 44 år. Da finner du meg i 3 egtasje på biblioteket,så kan vi ha gitartime. Vi sees!
Avatar

Gitartime

nov 13 2017 - 19:27
Hei!

Flott! Da skal jeg reservere gitar:) Sees på torsdag (13.30)

Mvh
Avatar

Fint.

nov 13 2017 - 21:14
Vi sees!

Mvh Frode.
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

nov 28 2017 - 17:10
Heisann!

Jeg dytter litt på denne tråden jeg ;-). Jeg er mann på 35 som er helt ny på dette forumet og kunne vært interessert i en gitar time eller fler. Jeg spilte endel da jeg var tenåring, men sluttet jeg igjen i 16-17 årsalderen. Nå i sommer derimot har jeg igjen tatt opp gitaren igjen og blitt småfrelst. Prøver å spille hver dag, men merker at jeg har noen hull i kunnskapen, lærer endel fra youtube da. Jeg bor på Grønland i Oslo, men kan godt pendle til Drammen evt Sandvika om tilbudet evt fremdeles står ved lag. Eneste utfordringen er å eventuelt finne passende dato/klokkeslett da jeg jobber turnus i tillegg til at man går inn i en ganske travel måned da (det finner man jo ut av).

Mvh Benjamin
Avatar

Amatør-spilling

des 5 2017 - 16:46
Jeg kommer til å være i Østfold (mot Oslofjorden) perioden 16/12 - 5/1 og høyst sannsynlig tilgjengelig for treff. Har en el-gitar jeg spilte på noen år siden, veldig amatør og bruk av tabs (tablaturer). Har glemt nesten alle sangene jeg lærte den gangen da...

Om noen skulle være interessert i amatør-plinging eller enkel opplæring, er det bare å ta kontakt. Veldig mobil så kan også komme til byer i nærliggende fylker.
Avatar

Hei TungtLiv.

des 7 2017 - 17:32
Jeg er klar for oppfrisking av gitarferdigheter. Du får finne noen datoer å tider som passer,så vi kan møtes. Du kan komme til sandvika en dag også kan vi se om vi finner ut noe. Mvh Frode. Jeg sender venneforespørsel også,så ser du at jeg har skrevet.
Avatar

Hei Benjamin.

des 7 2017 - 17:39
Tilbudet står ved lag. Vi kan møtes i Sandvika eller i Drammen. Fredager og helger passer aller best å møtes,men jeg har også tid på mandags formiddager (fram til 14-15 tiden),tirsdags formiddager frem til 15-16 tiden,onsdager etter kl. 15,og torsdager etter kl. ca 14. Da er det bare å plukke fram gitarene... Mvh Frode.
Avatar

onlyhuman

des 7 2017 - 19:43
Så ikke du hadde skrevet her. Kan ignorere PMen min. Tar kontakt igjen om par uker og ser om vi finner passende tider. Gitaren har ligget uberørt i 2-3 år nå, så må ta skikkelig vedlikehold og stemming når jeg kommer.
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

des 11 2017 - 08:15
Misunner dere som kan være med på det, høres hyggelig ut! :) Gitar er fint! Spiller selv
Avatar

Hei!

des 12 2017 - 09:20
Det er hyggelig å høre.
Avatar

Hei Frode!

des 14 2017 - 11:04
Takker for svar. Jeg jobber mye nå i desember måned, men jeg har mulighet til litt klimpring nå på lørdag (16/12) om det skulle passe for deg (er ledig hele dagen). Ellers så er resten av måneden mer eller mindre fullbooket med jobb og julemas. Fra nyåret dukker det jo opp flere muligheter igjen da, så om det ikke skulle passe nå så kan man jo evt ta kontakt etter nyttår?

Mvh Benjamin
Avatar

Hei igjen Benjamin!

des 15 2017 - 12:40
Lørdag 16 desember går bra for meg. Hvor vil du møte meg? Midt på dagen passer fint,skal vi si at vi møtes på Sandvika togstasjon klokka 13.00? Jeg sender deg en venneforespørsel så får du telefonnummeret mitt der.

Vennlig hilsen Frode.
Avatar

Velkomen til et gitarmøte!

feb 11 2018 - 17:20
Da er jeg klar for å møte nye gitarintereserte! Her er plass til flere! Spiller du også gitar? Fortell! Venter spent:)
Avatar

Hei!

mars 16 2018 - 16:36
Hei! Jeg flyttet til Drammen for litt over 1 år siden og ønsker å komme meg mere ut. Jeg har aldri spilt ett instrument, og er ikke musikalsk av meg, men jeg har alltid hatt lyst til å kunne dra frem en gitar og spille ett par sanger.

Avatar

Gitarintresert?

mars 25 2018 - 07:26
Jeg pusher denne oppover.
Avatar

Bra Helene!

mars 25 2018 - 07:52
Jeg har sendt deg melding og venneforespørsel. Jeg er klar for å begynne. Har du noen tidspunkt som passer best for deg? Er drammens biblioteket ok å møtes på? Mvh Frode.
Avatar

Re: Lyst til å lære å spille gitar? (treffe andre over en gitar?)

april 9 2018 - 11:33
While my guitar gently sleeps...
Avatar

Gitar time?

april 26 2018 - 09:05
Nå har jeg kjøpt meg en ny gitar og er klar for nye gitarelever av alle slag. Jeg blir glad hvis dere melder dere på og møter opp til gitartimer. Jeg har nå fire gitarelever (hver for seg) jeg er veldig glad for,men jeg ønsker gjerne mange flere,så kom an og meld dere på.
Avatar

Hei.

juli 1 2018 - 21:22
Noen som har lyst til å spille gitar i sommer? Jeg har mye tid til overs,hvis du ønsker å lære av en erfaren og hyggelig gitarinstruktuktør kan du komme i kontakt med meg her. Mvh Frode i Drammen,(og Sandvika).
Til forsiden