Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet i Svart og Hvitt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet i Svart og Hvitt

nov 14 2020 - 14:02
Hverdag jeg våkner tenker jeg at igjen idag er jeg alene i min drømmeverden. Jeg fantaserer om gamle dager da du gjorde med glad, mens nå vet jeg at du har det bedre enn med meg. Jeg ville så gjerne bli gammel med deg, men min indre demon ville annerledes da. Mens nå når demon begynner å tape kampen mot min indre godhet har jeg mistet deg for alltid. Om bare jeg kunne ha skrudd tiden tilbake å fått deg igjen, men da vet jeg at jeg ikke hadde hatt mine to firbeinte venner i livet mitt nå. Jeg drømmer om å være rik, men jeg har jo alt jeg trenger i livet unntatt det vi kunne ha skapt sammen, som vår egen familie en dag. Jeg har ikke gitt opp håpet om å skape mitt eget en dag, men kjærligheten jeg følte engang føles ikke nær meg lenger. Hverdag er et kamp, men jeg vil ikke gi opp. Men husk du er ikke alene i denne båten, vi er mange her. Så tenkt positiv å la de vonde tanke gå sin vei
Avatar

Tanker

nov 14 2020 - 16:56
Jeg forstår deg, ikke lett å gå videre med livet dessverre. Som dem sier så husker man bare de fine stundene og ikke hvorfor kanskje man ikke er sammen med den personen lenger. For min del så har det gått nå for mange år, men jeg klarer ikke å gi slipp selvom jeg vet at den båten har gått.
Kanskje det er min Ego bare som liker å torturere seg om å igjen eller så var hun den ene å jeg lot henne bare gå. Uansett så går livet videre sier dem
Avatar

altså

nov 16 2020 - 20:40
min eks kone / kjæreste
tok med seg barna
og gikk fra meg i 2006
hun har siden gått videre
bla fått et barn til
med sin nye mann
jeg derimot
står på stedet hvil
savner henne
det er helt sykt :(
Avatar

:(

nov 16 2020 - 22:18
Tiden leger alle sår sier dem, men har ikke gjort det med meg. Jeg har ikke opplevd det som deg Aliengang72.. Her var det uten barn og det er stor forskjell. Håper du kan prøve å gå videre, men lett for meg å si.

Men prøv noe som har hjelpen meg litt, hver gang du for dårlige tanker/minner: Så sier du til deg selv «Det er greit» automatisk da så slutter jeg å tenke mer på det da. Å kanskje med tiden så vil du akseptere mer ting.
Avatar

takk

nov 19 2020 - 00:54
takker for tips
før eks gikk hadde jeg aldri opplevd
å bli dumpet - forlatt
og ja to små barn
forverret det betraktelig
jeg mistet liksom alt
på det tidspunkt
hadde jeg kun en venn
og min trofaste hund da
jeg var innlagt ca 1/2 år ;(
Til forsiden