Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet føles meningsløst uten kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet føles meningsløst uten kjæreste

juli 19 2021 - 22:55
Det går knapt en dag uten at jeg savner ekskjæresten min. Prøvd å være med andre etterpå, men jeg tror det er den tryggheten hun ga meg som jeg savner. Hun var min rake motsetning: sosial, selvsikker, eventyrlysten. Ting jeg så gjerne skulle ønske at jeg var. Det å finne noen som henne virker så uendelig langt unna. *rant over
Avatar

Re: Livet føles meningsløst uten kjæreste

juli 29 2021 - 14:36
1,5 år siden det ble slutt med min kjæreste. Det har ikke vært en eneste dag jeg ikke har tenkt på henne.

Hadde jeg hatt mulighet så skulle jeg ha gitt forholdet en ny sjanse - fordi jeg først etterpå forsto hvor det gikk galt.

Kan du få en ny mulighet?

Hvis ikke - så må du gi andre en mulighet til å være gode nok for deg - og det gjør du kanskje ikke hvis du sammenligner med hva du hadde.

Ønsker deg lykke til - og du er ikke alene.
Avatar

Huff=(

aug 2 2021 - 05:38
Er i samme bås som deg. Tenker mye på xen min jeg også og det er over 2 år siden ble slutt. Den sorgen er utholdig:(har du gått til terapaut for å snakke om sorgen og sånn,?du kan søke etter parterapaut eller sosinom. Håper det snart går bedre <3
Til forsiden