Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Livet er et stort mareritt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Livet er et stort mareritt

feb 15 2018 - 21:14
Ja dessverre så er livet mitt et stort mareritt. Jeg er ei voksen kvinne på 38 år som har slitt psykisk hele livet. Men i julen så raknet alt for meg. Jeg har ingen familie og nesten ikke venner. Jeg hadde hunden min som var over 12 år. Men før jul ble hun syk og måtte opereres pga kreft. Det krevde mye men jeg trodde det ville gå bra med hun og at jeg kunne ha hun en stund til. Men i begynnelsen på januar så viste det seg at hun hadde kreftsvulst i lever, bukspyttkjertel betennelse og livmorsbetennelse. Dyrlegen anbefalte å la ho få slippe og jeg godtok da å avlive hun. Det er noe av det verste jeg har opplevd, da og da jeg mistet min mor av kreft for 5 år siden. Jeg låg inntil den døde kroppen og gråt og ville ikke gå fra hun, men jeg måtte. Hunden min var alt for meg, vi var så knyttet sammen og vi var nesten alltid sammen. Jeg har i tiden fått økt angst og uro, jeg hører lyder i leiligheten når jeg skal sove som gjør meg redd. jeg føler livet er blitt uvirkelig for meg. Jeg er dypt deprimert og spiser nesten ikke. Jeg er alene og ingen som kan være med meg. Har kontakt med psykriatisk sykepleier og legen min. Skal til legen med sykepleieren i morgen og jeg har sagt jeg vil innlegges og det skal vi snakkes om i morgen. Men jeg tror de er enig i det. Jeg fungerer ikke og alt er tung for meg. ensomheten og å være alene gjør alt verre også. Jeg savner hunden min så utrolig mye, ho gav livet mitt så mye mening. Jeg tenker og det beste hadde vært å dø. For å leve er rett og slett tortur og er helt jævligt for meg. Jeg har aldri vært så dårlig psykisk før. Og jeg er alene i denne kalde verden uten noen eller noe. Uff jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Avatar

Re: Livet er et stort mareritt

feb 15 2018 - 21:30
Du er ikke alene. Jeg vet ikke hvor mange brukere vi er på dette forumet, men vi er her. Vi strever alle med noe, og det går opp og ned for oss alle. Du kan gjerne sende meg en venneforespørsel hvis du ønsker det, så kan vi skrive med hverandre hvis du vil.

Varme tanker er sendt til deg, håper du kan kjenne dem.
Avatar

Ja å ta tiden til hjelp

feb 15 2018 - 22:30
Det er jo sant det, men føler det bare blir verre med tiden for meg.
Er trist å høre du måtte avlive din hund også. Jeg vet hvor grusomt det er. En hund blir et familiemedlem, og hunden min var mitt eneste familiemedlem. Nå er jeg alene i denne verden. Jeg kunne lagt død sikkert lenge før det hadde blitt oppdaget. Jeg føler angsten og uroen stormer inni meg selv om jeg bruker medisiner. Jeg håper jeg egentlig sovner inn for godt når jeg sover og aldri våkner mer. Hvorfor skal en leve når lidelsene og smertene er så store? Jeg føler meg veldig utrygg og redd her jeg bor. Jeg håper jeg blir innlagt snart, tror det er det eneste som kan redde meg fra å gjøre noe for å slippe alt.
Avatar

Re: Livet er et stort mareritt

feb 15 2018 - 22:50
Har du vært innlagt før så du vet hva du kan få av hjelp der?

Kanskje dumt spørsmål, men.
Avatar

Hei!

feb 22 2018 - 19:02
Det er leit å lese hva du har gått igjennom og går igjennom. Jeg håper du får den hjelpen du trenger. Kan skjønne du tenker det du tenker og jeg må si at jeg ikke er akkurat der du er nå, men jeg har vært der og jeg vet hvor fælt det er. Det er mennesker som bryr seg, selv om det ikke føles sånn akkurat nå. Alle er vi forskjellige mennesker, det vi har til felles er at vi alle trenger å bli sett og alle føler seg ensomme. Det skal ikke være sånn. Noen ganger kan det være nok at det er en som bryr seg. Det som er viktig nå er at du får hjelp og riktig hjelp og har noen å støtte deg til. Noen som kan lytte og vise at de bryr seg om deg! Om du vil ha kontakt med meg her så send meg gjerne ei melding/venneforespørsmål :) Jeg vil gjerne vite hvordan det går med deg! "sender" varme tanker din vei! Jeg heier på deg :)
Avatar

Re: Livet er et stort mareritt

feb 24 2018 - 01:29
Jeg er akershusøst og jeg fikk trøbbel med passordet mitt og fikk ikke erstatningsløsningen til å fungere, derfor er jeg nå uten tilgang til mine mail med deg Bellamelly. Kan du kontakte meg?
Avatar

Re: Livet er et stort mareritt

feb 25 2018 - 15:27
Hei! Håper den verste angsten har gitt seg nå? Jeg kjenner meg igjen i det at alt raknet og at man bare vil dø og at livet er helt meningsløst og uendelig smertefullt. Akkurat de tankene hadde jeg for 5 uker siden. Men det har bedret seg litt. Og det håper jeg det har gjort for deg også! Jeg sender deg en venneforespørsel :)

God klem fra en ensom til en annen <3
Til forsiden