Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kroniske Tannsmerter!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kroniske Tannsmerter!

okt 18 2019 - 13:55
Hei!Er det noen som også Sliter med Kroniske smerter i tenner,sånn som jeg har det?Dette’ Marerittet begynte for 5 år siden.Smertene begynte i en jeksel.Fikk trukket tanna,og ble helt god igjen etterpå. Etter noen uker begynte det i en ny jeksel.Fikk trukket den tann også. pr.idag trukket 8 jeksler.For 1 år siden begynte jeg å få Sterke og Uutholdige smerter i to fortenner oppe.MEN Da Verget tannleger for å trekke tenner. -Reiste da til Polen,i Håp om å få hjelp.Men nok en’ gang ble jeg Avvist. -De også Verger for å trekke tenner. Kan Bare ikke forstå Hva de’ tannsmertene konmer av.??!!??? -Smerte H******.!!Og ikke viser det noe på Røntken bildene heller. Jeg kan da Ikke være den Eneste’ som har det sånn.!??!?Hva gjør mennesker i Min’ situasjon? -Tar imot gode Tips & Råd med Takk!
Avatar

Beklager sent svar

nov 1 2019 - 04:30
Dette blir et sent svar, så jeg vet ikke om du får lest det. Men jeg har diskutert dette litt med en bekjent, og vi kom frem til at noen ganger, hvis tenna er i dårlig forfatning, kan det kanskje være en idé å vurdere å ta en totaloperasjon og bytte ut alle sammen med implantater. Det blir en dyr affære, men man får støtte av NAV.

Dette er det eneste jeg kan bidra med. Annet enn sunn tannhelse, pusse tenna grundig med mye tannkrem, skylle grundig, og prøve å holde deg unna brus- og syreholdig mat- og drikke, så har jeg ikke så mye mer å bidra med. Empatiserer dog med deg, tannvondt er helt forferdelig.
Avatar

Hei!

nov 13 2019 - 16:50
Tusen Takk for svar.! (: Jeg har faktisk tenkt på -og skulle ha Ønsket at tannlegen kunne ha tatt meg på Alvor,og fjernet de’ tennene jeg er Hardt plaget med,og fått satt inn proteselignende tenner.Men Nei,de’ vil ikke hjelpe meg,så jeg forblir like Langt.
Avatar

Re: Kroniske Tannsmerter!

mars 3 2020 - 22:29
Det høres helt forferdelig ut. Selv har jeg en tann som klør og tidvis gjør vondt, og det plager meg noe veldig de dagene det er slik. Det må være helt forferdelig når det skjer med flere tenner. Jeg er med Original med at det må være noe i systemet som ikke fungerer. Vi har jo denne spesielle situasjonen her hvor tannlege er privat og alt annet helse offentlig. Kanskje det er noe med helsen din som fører til at du får tannplager? Jeg aner ikke. De fleste tannleger jeg har vært borti virker ihvertfall som de har nok med å drive konkurranse-bedriften sin og tenker ikke langsiktig på pasienters tannhelse. Kanskje du bør vurdere å ta opp temaet med fastlegen din?
Til forsiden